Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Όλιβερ Αράχωβα: «Στο βιντεοληπτικό υλικό δεν βλέπουμε κανέναν δράστη να το κακοποιεί»
ΕΛΛΑΔΑ

Όλιβερ Αράχωβα: «Στο βιντεοληπτικό υλικό δεν βλέπουμε κανέναν δράστη να το κακοποιεί»

Εκπρόσωπος ΕΛΑΣ για το χάσκι στην Αράχωβα: «Στο βιντεοληπτικό υλικό δεν βλέπουμε κανέναν δράστη να το κακοποιεί»

Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων για την υπόθεση του χάσκι στην Αράχωβα, η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνα Δημογλίδου υποστηρίζει ότι από τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους δεν προκύπτει κακοποίηση από άνθρωπο. Η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., μιλώντας στο Mega, τόνισε ότι από το υλικό που έχει συλλέξει «δεν βλέπουμε άνθρωπο κάπου να κακοποιεί τον σκύλο». Ξεκαθάρισε, όμως, ότι η αστυνομία δεν είναι αυτή που αποφασίζει για την αιτία θανάτου, ενώ αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Δημογλίδου για το χάσκι της Αράχωβας: «Η ΕΛ.ΑΣ. δεν βγάζει ιατρικό πόρισμα»

«Το προανακριτικό υλικό που έχουμε συλλέξει εμείς ως αστυνομία δεν έχει δοθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα. Αναμένεται να πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα. Ό,τι υλικό έχει συλλέξει η αστυνομία, καταθέσεις, τις εξετάσεις των γιατρών που έγιναν και πριν και μετά αφού πέθανε το ζώο, καταθέσεις των κτηνιάτρων εκτός από τις εξετάσεις, βιντεοληπτικό υλικό και και καταθέσεις κατοίκων της περιοχής», είπε η κυρία Δημογλίδου.

«Η ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει κτηνιάτρους, δεν βγάζει ιατρικό πόρισμα, να το ξεκαθαρίσουμε. Με βάσει το δικό μας υλικό, καταθέσεις και βιντεοληπτικό υλικό, δεν βλέπουμε άνθρωπο κάπου να κακοποιεί τον σκύλο. Φυσικά, η αστυνομία δεν είναι αυτή που θα αποφασίσει την αιτία θανάτου. Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις, που δεν έχουν ολοκληρωθεί, δεν έχουμε αποτελέσματα από αυτές και φυσικά μένει και η πραγματοσύνη που έχει οριστεί από τον αρμόδιο εισαγγελέα, που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα», πρόσθεσε η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ. «Δεν βλέπουμε κάπου κανέναν δράστη να κακοποιεί το ζώο», επεσήμανε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις