Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Champions League 4ος όμιλος: Στην τελευταία θέση η Μπενφίκα!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Champions League 4ος όμιλος: Στην τελευταία θέση η Μπενφίκα!

Champions League 4ος όμιλος: Ποια ομάδα θα κυνηγήσει την 3η θέση

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Στον 4o όμιλο του Champions League, δύο ομάδες έχουν περάσει (Ρεάλ Σοσιεδάδ και Ίντερ)στην επόμενη φάση των 16 του και οι άλλες δύο (Σάλτσμπουργκ και Μπενφίκα) θα παλέψουν για την 3η θέση που θα τον στείλει στο Europa League. Απόψε τα βλέμματα πέφτουν στο παιχνίδι Σάλτσμπουργκ – Μπενφίκα.

Σάλτσμπουργκ – Μπενφίκα (22:00, COSMOTE Sport)

Σήμερα, η Σάλτσμπουργκ υποδέχεται την Μπενφίκα στο Red Bull Αρένα για την τελευταία αγωνιστική του Champions League. Οι δύο ομάδες, όπως είπαμε και παραπάνω, θα παίξουν για την 3η θέση. Αναλυτικά, η γηπεδούχος ομάδα, προέχεται από μια νίκη της Ραπίντ Βιέννης με σκορ 1-0 εκτός έδρας, αλλά και της Βόλφσμπεργκερ με το ίδιο σκορ 1-0. Στο απόψινό παιχνίδι, δεν θα αγωνιστούν οι Capaldo, Kjaergaard, Solet και Terzic, ενώ αμφίβολο είναι για τον Ulmer. Να τονιστεί ότι, η αυστιακή ομάδα έχει μια μόνο νίκη στον όμιλο και αυτή ήταν κόντρα στην Μπενφίκα με σκορ 0-2 εκτός έδρας.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, προέρχομνται από ένα σερί ισοπαλίες με το τελευταίο παιχνίδι να είναι με την Φαρένσε εντός έδρας με σκορ 1-1, αλλά να σημειωθεί ότι, στο φετινό Champions League η Μπενφίκα δεν έχει κάνει ακόμη νίκη, έχοντας 4 ήττες και μια ισοπαλία. Η ομάδα δεν θα έχει στην διάθεσή της, τους Antonio Silva, Bah, Bernat και David Neres.

Ίντερ – Ρεάλ Σοσιεδάδ (22:00, COSMOTE Sport)

Απόψε (12/12) η Ίντερ φιλοξενεί την Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Τζιουζέπε Μεάτσα (Σαν Σίρο) στο Μιλάνο για την τελευταία αγωνιστική. Οι δύο ομάδες έχουν κλειδώσει την πρόκριση στους 16. Συγκεκριμένα, η Ίντερ, η ομάδα που είχε πάει τελικό πέρυσι κόντρα στην Σίτι και είχε χάσει, παίζει απόψε για να πάρει την πρωτιά στον όμιλο. Η Nerazzurri προέρχεται από μια νίκη στο πρωτάθλημα εντός έδρας με την Ουτινέζε με σκορ 4-0 αλλά και με μια νίκη της Νάπολι εκτός έδρας με σκορ 0-3. Έχει λίγες απουσίες με τους Dumfries, Pavard και de Vrij να μην υπολογίζονται από τον προπονητή.

Η ισπανική ομάδα με την σειρά τους, έχει κάνει την έκπληξη φέτος στο Champions League παίρνοντας την πρόκριση στους 16 με ένα στατιστικό που την φέρνει πρώτη στον όμιλο. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ, έρχεται με δύο απανωτά παιχνίδια με διαφορά, 3 ημέρες το ένα με νίκη της Βιγιαρεάλ με σκορ 0-0 εκτός έδρας αλλά και το άλλο στο κύπελλο Κόπα ντε λα Ρέι, πήρε την νίκη κόντρα στην Αντράτξ με σκορ 1-0. Ο προπονητής δεν θα έχει στην διάθεσή του, τους Barrenetxea, Cho, Merquelanz και Μέντεζ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις