Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Champions League 3ος όμιλος: Η μοναδική ομάδα που έχει περάσει είναι η Ρεάλ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Champions League 3ος όμιλος: Η μοναδική ομάδα που έχει περάσει είναι η Ρεάλ

Champions League 3ος όμιλος: Σκούρα τα πράγματα για την Ουνιόν

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Απόψε (12/12) θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες του 3ου ομίλου του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης να έχει κλειδώσει την πρόκριση έχοντας 5 στα 5 και τις άλλες ομάδες να παλεύουν για την 2η και την 3η θέση με την βαθμολογία να βρίσκεται αρκετά κοντά.

Ουνιόν Βερολίνου – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00, COSMOTE Sport)

Η Ουνιόν υποδέχεται την Ρεάλ για την τελευταία αγωνιστική του Champions League στο Ολύμπιασταντιον του Βερολίνο σε διαφορετική έδρα. Η γερμανική ομάδα προέρχεται από μια νίκη στο πρωτάθλημα εντός έδρας με την Γκλάντμπαχ με σκορ 3-1. Λίγες απώλειες έχει, με τους 2 από τους 3 να είναι τιμωρημένοι με κάρτα. Συγκεκριμένα οι Bonucci (Κίτρινες κάρτες), Doekhi D.
(Μυικός τραυματισμός) και Tousart L. (Κίτρινες κάρτες), ενώ ο Becker δεν είναι σίγουρο ότι θα αγωνιστεί απόψε.

Από την άλλη, η βασίλισσα έχει ηττηθεί από τις 24/9 με την Ατλέτικο Μαδρίτης με σκορ 3-1. Η ομάδα του Αντσελότι, διατηρεί αυτήν την ισορροπία που έχει με τις ισοπαλίες και τις νίκες, με το τελευταίο τους παιχνίδι να ήταν ισόπαλο με την Μπέτις με σκορ 1-1. Έχει τις ίδιες απουσίες με τους Camavinga, Carvajal, Courtois, Militao και Vinicius Junior, και με τον Tchouameni να είναι αμφίβολο να παίξει.

Νάπολι – Μπράγκα (22:οο, COSMOTE Sport)

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Νάπολι αντιμετωπίζει την Μπράγκα στο Stadio Diego Armando Maradona για την τελευταία αγωνιστική του Champions League. Οι δύο ομάδες απόψε θα παίξουν για μια θέση που θα στείλει μια από τις δύο στην φάση των 16. Συγκεκριμένα, η Νάπολι φέτος διανυεί μια μέτρια σεζόν σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, αφού πέρυσι είχε πάρει το πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρώπη είχε την πρωτιά του ομίλου αλλά και είχε φτάσει και στα προημιτελικά με την Μίλαν. Η ιταλική ομάδα προέρχεται από μια ήττα στο πρωτάθλημα εκτός έδρας με την Γιουβέντους με σκορ 1-0 αλλά και μια ακόμη ήττα από την Ίντερ με σκορ 0-3 εντός έδρας. Λίγες απουσίες έχει με τους Olivera και Rui και μην είναι στα πλάνα του προπονητή.

Οι φιλοξενούμενοι με την σειρά τους, έχει να χάσει από το παιχνίδι της Ρεάλ στις 8/11 με τα άλλα παιχνίδια να είναι νίκες και ισοπαλίες. Προέρχεται από μια νίκη στο πρωτάθλημα με την Βιτζέλα με σκορ 3-1 εκτός έδρας. Ο προπονητής της Μπράγκα δεν θα υπολογίζει τους Djalo και Niakate.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις