Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γερονικολού – Τσιμιτσέλης γάμος: «Δεν με αγχώνει το επόμενο βήμα στη σχέση μας»
LIFESTYLE

Γερονικολού – Τσιμιτσέλης γάμος: «Δεν με αγχώνει το επόμενο βήμα στη σχέση μας»

Γερονικολού - Τσιμιτσέλης γάμος: «Έχουμε βρεθεί και έχουμε ταιριάξει δυο άνθρωποι που είμαστε πραγματικά σε πάρα πολλά πράγματα αντίθετοι».

Για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, τις αντιθέσεις τους αλλά και το ενδεχόμενο ενός γάμου, μίλησε η Κατερίνα Γερονικολού στην εκπομπή «Happy Day», τη Δεύτερα 11 Δεκεμβρίου. Αρχικά, σε ερώτηση για το αν η σχέση της έχει αλλάξει μετά από τόσα χρόνια και για το αν έχει υπάρξει κάποια τριβή, η ηθοποιός απάντησε: «Δεν νιώθω ότι υπάρχει τριβή, νιώθω πάρα πολύ αναζωογονημένη, δεν αισθάνομαι ότι υπάρχει φθορά. Ο χρόνος καμιά φορά μπορεί να φέρει και πολύ καλύτερα πράγματα. Όταν γνωρίζεις τον άλλον εις βάθος βρίσκεις και τα κουμπιά του, ξέρεις και τι να αποφύγεις. Νομίζω ότι πολλές φορές ο χρόνος φέρνει και πιο ωραίες καταστάσεις. Δεν έχω νιώσει φθορά». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχουμε βρεθεί και έχουμε ταιριάξει δυο άνθρωποι που είμαστε πραγματικά σε πάρα πολλά πράγματα αντίθετοι. Είμαι πρωινός τύπος, εκείνος δεν είναι. Είμαι πιο κοινωνική και ανοιχτή στην επικοινωνία, ενώ εκείνος είναι πιο κλειστός και σε έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρει καλά ανοιχτός».

Και επίσης για το αν φοβήθηκε στην αρχή της σχέσης τους τη δημοσιότητα, ανέφερε: «Όχι, δεν φοβήθηκα. Αυτό που ήθελα, ήταν να μη γίνει γνωστό πριν νιώσω σίγουρη ότι είμαι με έναν άνθρωπο που θέλω να είμαι πολύ καιρό μαζί του. Δηλαδή μέχρι να επιβεβαιωθεί ότι είναι μια πολύ όμορφη σχέση. Αυτό δεν ήταν πολύ στο χέρι μας τελικά, δεν το ελέγξαμε ακριβώς [πώς βγήκε], αλλά έτσι και αλλιώς όλα πήγαν καλά, οπότε δεν πειράζει. Είμαστε μαζί έξι χρόνια».

«Δεν έχω αυτή την ανάγκη να γίνω η πρωταγωνίστρια της βραδιάς»

Έπειτα, η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε για το αν υπάρχει στα σχέδιά τους ο γάμος: «Δεν με αγχώνει το επόμενο βήμα στη σχέση μας. Ενώ μπορεί να είμαι πολύ αγχωτικός άνθρωπος στα καθημερινά, για πολύ μικρά πραγματάκια αγχώνομαι πάρα πολύ. Ενώ, για τα μακροπρόθεσμα και ουσιαστικά, νιώθω ότι η ζωή με κάποιο τρόπο θα με οδηγήσει και ότι θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Σίγουρα δεν πιστεύω ότι η επισημοποίηση θα έφερνε κάτι παραπάνω στη σχέση».

Παράλληλα, συμπλήρωσε: «Το ότι έχω βάλει πάρα πολλά νυφικά στη ζωή μου, υπέροχα, φανταστικά, υπέρλαμπρα, και έχω δει τον εαυτό μου πολλές φορές νύφη, έχω ζήσει αυτό το παραμύθι που όλες οι γυναίκες θέλουμε να το κάνουμε, φαντάζομαι. Οπότε δεν έχω αυτή την ανάγκη να γίνω η πρωταγωνίστρια της βραδιάς. Μας δίνεται η ευκαιρία μέσα από τη δουλειά να γίνουμε πρωταγωνίστριες. Οπότε, στην προσωπική μου ζωή, ίσα-ίσα έχω το περιθώριο να χειροκροτώ τους άλλους, να πάω στο πάρτι κάποιου άλλου. Δεν έχω την ανάγκη να προσελκύσω εγώ τα βλέμματα, το αντίθετο μάλιστα. Θέλω όταν είμαι σε μια παρέα να μιλάνε οι άλλοι, να γελάω με τους άλλους. Μιλάω πολύ στη δουλειά. Μιλάω πολύ για τον εαυτό μου. Πολλές φορές νιώθω αμήχανα σε μια συνέντευξη που μιλάω συνέχεια για μένα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις