Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σέρχιο Ράμος: Λίγο πριν τον χωρισμό
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σέρχιο Ράμος: Λίγο πριν τον χωρισμό

Σέρχιο Ράμος: Δεν μένουν μαζί εδώ και καιρό

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Ο Σέρχιο Ράμος κι ο γάμος του με την Πιλάρ Ρούμπιο βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα. Ο ποδοσφαιριστής της Σεβίλλης κι η παρουσιάστρια δεν διανύουν την καλύτερη φάση τους ως ζευγάρι, ενώ σύμφωνα με ισπανικά μέσα φαίνεται πως βρίσκονται ένα βήμα πριν από τον χωρισμό. Με αφορμή την απουσία της Πιλάρ Ρούμπιο από το πλευρό του Ισπανού αμυντικού στα Latin Grammy, που έλαβαν χώρα στη Σεβίλλη, δημιουργήθηκαν υποψίες για ρήξη στη μεταξύ τους σχέση. Μετά από το γκαλά ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε μόνος του και σε ένα πάρτι, όπου ήταν καλεσμένος. Να σημειωθεί ότι, το ζευγάρι έχει και 4 παιδία όπου και τα 4 είναι αγόρια.

Δημοσιογράφος στο “Let’s see” έκανε λόγο ακόμα και για πιθανή εμφάνιση τρίτου προσώπου, χωρίς να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δύο τους ζουν μεγάλο χρονικό διάστημα χωριστά καθώς οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις τους κρατάνε σε διαφορετικές πόλεις. Αν όλα τα παραπάνω ισχύουν σύμφωνα με την “Socialité” το ζευγάρι θα ανακοινώσει το χωρισμό του λίγο μετά τις γιορτές, προκειμένου να μην επηρεαστεί η συναισθηματική σταθερότητα των τεσσάρων παιδιών τους αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Πως γνωρίστηκε το ζευγάρι

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2012 και είναι μαζί από τότε, όταν εμφανίστηκαν ο ένας δίπλα στον άλλο στην τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας το 2012, παρόλο που υπάρχει μια δεκαετία διαφορά ηλικίας μεταξύ τους. Ο Ράμος και η Πιλάρ είναι μαζί πάνω από 10 χρόνια τώρα και είναι ένα από τα πιο λατρεμένα ζευγάρια στην Ισπανία και ίσως και παγκοσμίως. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής Ράμος τελικά συνδέθηκε με την μακροχρόνια φιλενάδα Πιλάρ τον Ιούλιο του 2019 στη γενέτειρά του Σεβίλλη.

Περίπου 400 καλεσμένοι παρακολούθησαν τον γάμο του Σέρχιο Ράμος, μεταξύ των οποίων ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η υπέροχη σύζυγός του Βικτόρια Μπέκαμ, και ο Λούκα Μόντριτς και ο Κέιλορ Νάβας με τους συντρόφους τους. Το υπέροχο ζευγάρι έχει μια ευτυχισμένη εξαμελή οικογένεια, η οποία περιλαμβάνει τα τέσσερα αξιολάτρευτα παιδιά τους. Τρεις από αυτούς γεννήθηκαν πριν το ζευγάρι παντρευτεί και ένας αμέσως μετά τον κοτσαδόρο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις