Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ναταλία Γερμανού για Σταματίνα Τσιμτσιλή: Είναι 48 χρόνια μικρότερή μου, αντέχει
LIFESTYLE

Ναταλία Γερμανού για Σταματίνα Τσιμτσιλή: Είναι 48 χρόνια μικρότερή μου, αντέχει

Το χιουμοριστικό σχόλιο που έκανε για την πρόσφατη φάρσα στην παρουσιάστρια του «Happy Day»

Τη φάρσα που έκαναν στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, λίγες μέρες πριν οι συνεργάτες της, όταν πετάχτηκαν μπροστά της μέσα από χάρτινες κούτες, σχολίασαν στο «Καλύτερα δε γίνεται». Η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε στο παραπάνω, το μεσημέρι της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου, κάνοντας χιούμορ για την ηλικία της ίδιας, αλλά και της παρουσιάστριας του «Happy Day». «Θα μου είχε κοπεί το αίμα» είπε η Ναταλία Γερμανού αφού είδε το βίντεο.

«Να μην το δοκιμάσουμε λες; Αν σκοπεύουμε λέω γω» τη ρώτησε η Εβελίνα Νικόλιζα με την παρουσιάστρια να απαντά χιουμοριστικά: «Όχι, όχι παιδιά μου, παιδιά μου, η Σταματίνα είναι 48 χρόνια μικρότερή μου, αντέχει η καρδούλα της, σας παρακαλώ» και όλοι στο πλατό ξέσπασαν σε γέλια.

Η φάρσα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Απρόοπτα ξεκίνησε η μέρα της Σταματίνας Τσιμτσιλή, τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, λίγο πριν βγει στον «αέρα». Η παρουσιάστρια περπατούσε στον διάδρομο του κτιρίου, έχοντας έναν καφέ στο χέρι.

Μαζί της, περπατούσε και η αρχισυντάκτρια του «Happy Day». Τότε, ο Κώστας Φραγκολιάς και ο Λευτέρης Μητσόπουλος πετάχτηκαν απότομα μέσα από μία χάρτινη κούτα, τρομάζοντας τις δύο γυναίκες. Στη συνέχεια, όλοι ξέσπασαν σε γέλια με την αντίδρασή τους. Τη στιγμή κατέγραψε κάποιος άλλος με το κινητό του και το βίντεο δημοσίευσε στο Instagram προφίλ της, η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις