Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 31χρονος αστυνομικός Ρέντη- εξελίξεις: Είναι σε κρίσιμη κατάσταση, σε καταστολή
ΕΛΛΑΔΑ

31χρονος αστυνομικός Ρέντη- εξελίξεις: Είναι σε κρίσιμη κατάσταση, σε καταστολή

31χρονος αστυνομικός Ρέντη - εξελίξεις: Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον 31χρονο αστυνομικό

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν εξέδωσε το Γενικό Κρατικό Νίκαιας για τον 31χρονο αστυνομικό που τραυματίστηκε σοβαρά χθες κατά τη διάρκεια επεισοδίων από ναυτική φωτοβολίδα, ενώ ήταν σε εξέλιξη ο αγώνας βόλεϊ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για το Λιγκ Καπ. Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, χούλιγκανς βγήκαν από το γήπεδο και πραγματοποίησαν ευθεία βολή ναυτικών φωτοβολίδων, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του αστυνομικού της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης (ΥΑΤ) στον αριστερό μηρό.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο, καθώς είχε χάσει πολύ αίμα. Έκτοτε νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου. Σημειώνεται ότι το νοσοκομείο δεν εφημέρευε, αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης άνοιξε το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, καθώς κρίθηκε ότι η μεταφορά του σε πιο μακρινό νοσοκομείο ενδεχομένως θα απέβαινε μοιραία.

Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον 31χρονο αστυνομικό:

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με ισχυρές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε εκ νέου στο χειρουργείο, όπου έγινε διάνοιξη των μυϊκών διαμερισμάτων της κνήμης, εκτεταμένη εκτομή νεκρωμάτων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και συμπληρωματική αιμόσταση».

Ο αστυνομικός τραυματίστηκε βαρύτατα από τη φωτοβολίδα, η οποία τον χτύπησε στο πόδι και συνέχισε να καίει μέσα στο πόδι του, μέχρι να σβήσει, προκαλώντας του ευρύτατα και εξαιρετικά σοβαρά τραύματα και κάκωση μηριαίας αρτηρίας. Μέχρι να φθάσει στο νοσοκομείο είχε χάσει πολύ αίμα, του έγινε πολλαπλή μετάγγιση και υπέστη καρδιακή ανακοπή. Επανήλθε ύστερα από 10 λεπτά, μετά από ΚΑΡΠΑ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις