Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ερντογάν – Κωστίδης Αθήνα: Η στιγμή που ο πρόεδρος κοντοστάθηκε για να μιλήσει με τον δημοσιογράφο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ερντογάν – Κωστίδης Αθήνα: Η στιγμή που ο πρόεδρος κοντοστάθηκε για να μιλήσει με τον δημοσιογράφο

Ερντογάν - Κωστίδης Αθήνα: Ο διάλογος που είχαν

Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου μετά τη συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, πριν φτάσει στο Μέγαρο Μαξίμου έκανε μια μικρή στάση και συνομίλησε με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Μανώλη Κωστίδη και απάντησε στις ερωτήσεις του. Ο Μανώλης Κωστίδης είπε στον Ταγίπ Ερντογάν «καλώς ήρθατε», με τον Τούρκο πρόεδρο να κοντοστέκεται, να χαμογελάει και να απαντάει στον δημοσιογράφο «καλώς σας βρήκα. Ελπίζω να κάνετε και τις ανάλογες ειδήσεις», με τον Μανώλη Κωστίδη να απαντάει «κατά το δυνατόν».

Ο διάλογος Κωστίδη-Ερντογάν

Κωστίδης: Καλώς ήρθατε.

Ερντογάν: Καλώς σας βρήκαμε. Ελπίζω να κάνετε τις ανάλογες ειδήσεις.

Κωστίδης: Κατά το δυνατόν.

Σχολιάζοντας το στιγμιότυπο, ο Μανώλης Κωστίδης είπε πως «με τον πρόεδρο Ερντογάν έχουμε συναντηθεί πολλές φορές σε διάφορες περιστάσεις. Και τώρα με τη συνέντευξη στην “Καθημερινή” είχαμε επικοινωνία, αλλά και προεκλογικά». Ανέφερε μάλιστα πως κάνει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ (ανταποκριτής στην Τουρκία) εδώ και 26 χρόνια, με τα τελευταία 21 χρόνια να είναι με τον Ταγίπ Ερντογάν στο τιμόνι της Τουρκίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις