Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κραουνάκης – Πρωτοψάλτη: Δεν εννοούσα εκείνη με το «κουλή δεξιά»
LIFESTYLE

Κραουνάκης – Πρωτοψάλτη: Δεν εννοούσα εκείνη με το «κουλή δεξιά»

Κραουνάκης - Πρωτοψάλτη: «Και που πηγαίνει και μια κουλή δεξιά Κυριακή να της φύγει το στρες» τραγούδησε πρόσφατα - «Με την Άλκηστη ήμασταν σαν αδέρφια» είπε

Μετά τις αλλαγές που υπέστη το τραγούδι «Άδωνις», ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε για τη σχέση που είχε με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη. Το «Super Κατερίνα» παρουσίασε απόσπασμα από τη συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό, στην οποία και είπε: «Εγώ με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη έχω πορεία που έχουν τα αδέλφια στη ζωή. Πίναμε από το ίδιο ποτήρι, κοιμηθήκαμε στα ίδια στρώματα, γέλια, χαρές, αγωνίες, επιτυχία. Αυτά δεν μπορείς να πάρεις μια γομολάστιχα και να τα σβήσεις».

Ακόμη, πρόσθεσε: «Την καταλαβαίνω. Μεγαλώνουμε οι άνθρωποι, και αυτό που δεν πρέπει να χάσουμε μεγαλώνοντας είναι η αθωότητά μας. Εκείνη την ώρα, ρώτησέ με», συνέχει ο ίδιος, ξεκαθαρίζοντας ότι: «Εγώ όταν λέω ότι “έρχεται και μια κουλή δεξιά”, φυσικά δεν εννοώ την Άλκηστη. Όχι, δεν με ενόχλησε που άλλαξε τον στίχο, αλλά έγινε τόση φασαρία που απάντησα και εγώ με την “κουλή δεξιά”». Σε πρόσφατη εμφάνισή του, ο Σταμάτης Κραουνάκης τραγούδησε τον «Άδωνι» βγάζοντας το «χοντρή νευρικιά» και αντικαθιστώντας τον με το «δεξιά κουλή».

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις