Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ερντογάν – Αταμάν: Ο διάλογος στην τουρκική πρεσβεία
ΕΛΛΑΔΑ

Ερντογάν – Αταμάν: Ο διάλογος στην τουρκική πρεσβεία

Γιατί ήρθες στην Ελλάδα; Για να κερδίσει ο ΠΑΟ τη Φενέρ!

Κατά την παραμονή του στην τουρκική πρεσβεία, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε σειρά συναντήσεων. Μία από αυτές ήταν με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, ο οποίος είχε σύντομη συνομιλία με τον Τούρκο πρόεδρο. Κατά την αποχώρησή του, ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού είπε στους δημοσιογράφους ότι ήπιε καφέ με τον Ταγίπ Ερντογάν και πως, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, του είπε αστειευόμενος ότι όταν θα ταξιδέψει και ο Κ. Μητσοτάκης στην Άγκυρα, θα διοργανώσουν έναν φιλικό αγώνα μπάσκετ.

Αταμάν σε Ερντογάν: Ήρθα για να κερδίσει επιτέλους ο Παναθηναϊκός τη Φενέρ

Μιλώντας στο Mega, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ανέφερε πως ο Ερντογάν, που γνωρίζει καλά από μπάσκετ (παίζει και ο ίδιος όποτε του δίνεται η ευκαιρία), τον ρώτησε πώς αποφάσισε να αναλάβει τον Παναθηναϊκό. «Γιατί ήρθες εδώ να να κάνεις τη δουλειά σου;» ρώτησε τον Αταμάν ο Ερντογάν, για να του απαντήσει ως εξής: «Ηρθα για να κερδίσει επιτέλους ο Παναθηναϊκός τη Φενέρ».

Ο Ερντογάν είναι υποστηρικτής της ομάδας μπάσκετ της Φενέρ, με τον Αταμάν να φτάνει με τα… αθλητικά του ρούχα, καθώς ο Παναθηναϊκός έπαιζε λίγη ώρα μετά με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ.

Ποιους άλλους συνάντησε ο Ερντογάν στην πρεσβεία

Ο Τούρκος πρόεδρος, εκτός του Αταμάν, συναντήθηκε και με τους βουλευτές της μειονότητας, αλλά είχε και μια συνάντηση με τον Ελληνα επιχειρηματία Βύρωνα Νικολαΐδη, της PeopleCert. Ο κ. Νικολαΐδης ήταν επί χρόνια πρόεδρος των Ευρωπαίων Πληροφορικών (CEPIS) και αποτελεί μέλος της ελληνικής κοινότητας της Πόλης. Αποτελεί επίσης έναν επιχειρηματία διεθνούς κύρους, καθώς η αξία της εταιρείας του φέρεται να αγγίζει τα 3 δισ. ευρώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις