Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βικτώρια Καρύδα σήμερα: “Εψαξαν στο Ίντερνετ το πώς πέθανε ο μπαμπάς τους”
LIFESTYLE

Βικτώρια Καρύδα σήμερα: “Εψαξαν στο Ίντερνετ το πώς πέθανε ο μπαμπάς τους”

Βικτώρια Καρύδα: Από τότε που έχασα τον αντρούλη μου, δεν έχω όρεξη για γιορτές

Για τη δολοφονία του συζύγου της, επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, πίσω στο 2018, ρωτήθηκε η Βικτώρια Καρύδα, με την ίδια να αποκαλύπτει ότι τα παιδιά τους έμαθαν μέσω διαδικτύου το τι ακριβώς συνέβη με τον πατέρα τους. Το εντυπωσιακό μοντέλο, που πριν από λίγο καιρό επέστρεψε στις πασαρέλες, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και περιέγραψε ότι η δολοφονία του συζύγου της εξακολουθεί να αποτελεί για την ίδια ένα πολύ στενάχωρο θέμα, και παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει πέντε χρόνια, για εκείνη είναι «σαν να ήταν εχθές».

Βικτώρια Καρύδα: Από τότε που έχασα τον αντρούλη μου, δεν έχω όρεξη για γιορτές

«Μου φαίνεται σαν να ήταν χθες, δεν θέλω να μιλάω για αυτό το θέμα, είναι πολύ στενάχωρο» είπε αρχικά η Βικτώρια Καρύδα αναφορικά με τον θάνατο του συζύγου της. «Από τότε που έχασα τον αντρούλη μου, δεν έχω όρεξη ούτε για γιορτές. Ό,τι προκύψει τελευταία στιγμή, εξαρτάται από τη διάθεσή μου», σημείωσε η ίδια για το πώς σκέφτεται να περάσει τα φετινά Χριστούγεννα.

«Τα παιδιά μου είναι τώρα 9 και 11 χρονών. Τα παιδιά είναι πολύ έξυπνα στην εποχή μας, έχουν ψάξει, έχουν μπει στο ίντερνετ, εδώ και τέσσερα χρόνια γνωρίζουν (σ.σ. το πώς πέθανε ο πατέρα τους)», αποκάλυψε η Βικτώρια Καρύδα, εξηγώντας ότι ανακάλυψαν μόνα τους την αλήθεια, μέσω διαδικτύου. «Ήταν σοκ για εμένα, αλλά κάποια στιγμή έπρεπε να μάθουν και την αλήθεια, γιατί αυτό που έλεγα από την αρχή ήταν ότι “έτσι και αλλιώς θα το μάθουν”», πρόσθεσε η Βικτώρια Καρύδα στο ίδιο θέμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις