Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στάνκογλου σχέση με παρουσιάστρια: Η ανάρτηση του ηθοποιού μετά τα δημοσιεύματα
LIFESTYLE

Στάνκογλου σχέση με παρουσιάστρια: Η ανάρτηση του ηθοποιού μετά τα δημοσιεύματα

Στάνκογλου σχέση με παρουσιάστρια: Ο ηθοποιός έκανε μια δημοσίευση-αιχμή στα όσα γράφτηκαν

Ο Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας μετά από ρεπορτάζ του «Happy Day» που ανέφερε τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου ότι είναι σε νέα σχέση. Αν και δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το όνομα της συντρόφου του ηθοποιού, η παρουσιάστρια δήλωσε ότι είναι από τον χώρο της τηλεόρασης. Ο ηθοποιός αποφάσισε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram το βράδυ της Δευτέρας, κάνοντας μια αιχμή στις φήμες που κυκλοφορούν.

«Οι ΕΡΩΤΕΣ ΜΟΥ…. αυτοί είναι …. στολίσαμε και εμείς….», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δείχνει τον ίδιο να στολίζει στο σπίτι μαζί με τα παιδιά του.

Η νέα σύντροφος του ηθοποιού

«Σε πρώτη φάση δεν θα πούμε ονόματα» τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου και έδωσε τον λόγο σε συνάδελφό της, η οποία έδωσε μερικές πληροφορίες παραπάνω. «Για να προλάβω τα τηλέφωνα, δεν είναι το πρόσωπο, για το οποίο φημολογείται, ένα πρόσωπο που κάνουν και το ίδιο επάγγελμα. Είναι με μια γυναίκα από τον ευρύτερο χώρο της σόουμπιζ. Έχει έκθεση». «Μπορεί να είναι και συνάδελφος, του χώρου μας» τη διέκοψε η παρουσιάστρια. «Συνάδελφος ποιανού;» τη ρώτησε η Τίνα Μεσσαροπούλου. «Δική μου Τίνα; Τι είμαι δικηγορίνα; Συνάδελφος, του χώρου μας» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πρόσθεσε: «Αν ισχύουν τα ονόματα που μου έχετε πει, ταιριάζουν, είναι πολύ ωραίο ζευγάρι και πολύ φωτογραφίσημο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις