Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άννα Φόνσου – ομοφυλόφιλοι: Δεν εγκρίνω τη τεκνοθεσία από αυτά τα ζευγάρια
LIFESTYLE

Άννα Φόνσου – ομοφυλόφιλοι: Δεν εγκρίνω τη τεκνοθεσία από αυτά τα ζευγάρια

Άννα Φόνσου - ομοφυλόφιλοι: «Είμαι εγώ κατά, μπορεί να κάνω και λάθος» ανέφερε η ηθοποιός

Η Άννα Φόνσου μίλησε μεταξύ άλλων για το κίνημα του ΜeΤoo, την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». «Δεν θα μπορούσα να παίζω σε καθημερινό σίριαλ, θα έπρεπε να κλείσω το Σπίτι του Ηθοποιού. Οι ηθοποιοί πρέπει να περιορίσουν να κάνουν διαφημίσεις, σίριαλ και θέατρο μαζί, πρέπει να αφήσουν και άλλους ηθοποιούς να δουλέψουν», είπε αρχικά η Άννα Φόνσου. Σχετικά με το κίνημα του ΜeΤoo, δήλωσε: «Δεν έχω πολυασχοληθεί με το ΜeΤoo, στην εποχή μας δεν είχαμε τέτοια πράγματα, μπορεί κάποιος να σε φλέρταρε ή να σου έκανε και μία χειρονομία, άλλα έβλεπε ότι δεν το δέχεσαι και δεν επέμενε. Δεν υπήρχε να μπω στο αυτοκίνητο κάποιου πρωταγωνιστή χωρίς να το θέλω και να με πάει στο Ψυχικό και να με βιάσει. Κατ’ αρχήν δεν θα έμπαινα στο αυτοκίνητο για να με πάει στο Ψυχικό και να με βιάσει».

Στην συνέχεια, αναφορικά με το θέμα του ηλικιακού ρατσισμού σχολίασε: «Υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός, βάζουν μια κοπέλα 25 χρονών της βάζουν ρυτίδες και τη βάζουν να παίζει. Αυτό πρέπει να ρωτήσεις τους παραγωγούς και τους σκηνοθέτες, γιατί ή νομίζουν ότι θα έχουμε αξιώσεις, ή νομίζουν ότι εμείς έχουμε πάψει να μαθαίνουμε ή γιατί δεν έχουμε followers. Έτσι βρίσκεις δουλειά τώρα. Μαύρη πέτρα έτσι και δεν έχεις followers. Αυτό ρωτάνε τ΄ρωα οι επιχειρηματίες, πόσοι σε ακολουθούν». Ενώ, για τη φιλία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Άννα Φόνσου είπε: «Δεν έπαιξα ποτέ με την Αλίκη Βουγιουκλάκη γιατί δεν ήθελα να χαλάσω την φιλία μας. Η Αλίκη ήταν αδερφή μου. Μου είχε προτείνει. Μου πρότεινε να παίξω έναν χρόνο μόνη μου στο θέατρο Αλίκη. Δεν ήθελα να χαλάσουμε τη φιλία μας, εγώ δεν πήγα ποτέ στον Θεολόγο, ήμαστε τέτοιες φίλες. Μπορούσα να της πω ότι έκανα έναν φόνο και να με καλύψει».

Η τοποθέτηση της ηθοποιού στο θέμα της τεκνοθεσίας των ομοφυλόφιλων ζευγαριών

Τέλος, για το επίμαχο και επίκαιρο θέμα της τεκνοθεσίας από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, η ηθοποιός τοποθετήθηκε λέγοντας: «Δεν με ενδιαφέρει να παντρεύονται και να κάνουν τελετή. Καταρχάς, όλοι οι φίλοι μου είναι ομοφυλόφιλοι, δεν έχω τέτοιο πράγμα. Αλλά για τα παιδιά έχω μία ευαισθησία. Σκέφτομαι ότι έχουν τη δυνατότητα την οικονομική να τα μεγαλώσουν καλά, να πάνε σε καλά σχολεία, από το να είναι σε μια φτωχή οικογένεια, όμως έχουν σκεφτεί τι πλήγμα είναι για τα παιδιά στο σχολείο εάν πουν κάτι τέτοιο; Ξέρω από την εγγονή μου, αυτά τα παιδιά είναι τρομερά παιδιά, λένε κακίες. Γιατί αυτά τα παιδιά τα έχουν μες το μυαλό τους θαλασσώσει και δεν ξέρουν τι να κάνουν. Είμαι εγώ κατά, μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά δεν το εγκρίνω».

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις