Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Δολοφονία Σαλαμίνα – σύλληψη δράστη: Βρέθηκε ο ύποπτος για τον θάνατο της γυναίκας
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δολοφονία Σαλαμίνα – σύλληψη δράστη: Βρέθηκε ο ύποπτος για τον θάνατο της γυναίκας

Δολοφονία Σαλαμίνα - σύλληψη δράστη: Για τον 71χρονο σύντροφο μίλησε νωρίτερα ο πρώην σύζυγος της 43χρονης

Συνελήφθη πριν από λίγο ο ύποπτος για την άγρια δολοφονία της 43χρονης στη Σαλαμίνα, που έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έψαχναν να βρουν τον δράστη στο Κερατσίνι και το Περιστέρι, και ο ύποπτος, τελικά, συνελήφθη στο Κερατσίνι. Ο φερόμενος ως δράστης μεταφέρεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά. Μέσα στο αυτοκίνητο του θύματος συνελήφθη ο δράστης της γυναικοκτονίας ενώ παράλληλα βρέθηκε και το όπλο του. Όπως είχε γίνει γνωστό, ο δράστης είχε διαφύγει από το σημείο της δολοφονίας χρησιμοποιώντας το όχημα της 43χρονης που σκότωσε, πυροβολώντας από το τζάμι της εξώπορτας.

Όσα είπε νωρίτερα ο πρώην σύζυγος της 43χρονης

Για τον 71χρονο σύντροφο μίλησε νωρίτερα ο πρώην σύζυγος της 43χρονης, φανερώνοντας πως οι δυο τους είχαν γνωριστεί και δεν του είχε δώσει «και την καλύτερη εντύπωση». «Ένα παιδάκι έχουμε, ένα παιδάκι στο φάσμα του αυτισμού, δεν μιλάει και τόσο καλά. Είχαμε χωρίσει τέσσερα χρόνια τώρα και συζούσε με έναν άνθρωπο εκεί στο σπίτι της. Εγώ πήγαινα και έπαιρνα το παιδί μου από το σπίτι» λέει στον Alpha και την εκπομπή Tlive.

Σε ερώτηση για το τι του είπε η μητέρα της 43χρονης, απάντησε «ότι πήγε στο πατρικό και το παιδί μου είχε φύγει με το ταξί για να πάει στο σχολείο του, πήγε στο σπίτι και την πυροβόλησε, στο πατρικό της» ενώ σχετικά με το αν την είχε απειλήσει, τόνισε πως δεν γνωρίζει κάτι επ’ αυτού. Όσο για το αν είχε γνωρίσει τον 71χρονο σύντροφο του θύματος, είπε ότι τον είχε συναντήσει. «Είχαμε έρθει σε επαφή έτσι απλά, δεν μου είχε δώσει και την καλύτερη εντύπωση αλλά δεν είχαμε πολλά-πολλά. Εγώ το παιδί μου ήθελα να απομακρύνω. Και τα Σαββατοκύριακα το είχα μόνο εγώ. Από ό,τι ξέρω ήταν οδηγός σε πούλμαν, βανάκι που έπαιρνε από το σχολείο παιδάκια. Εκεί τον γνώρισε γιατί είχε πάει το παιδάκι μας σε ένα σχολείο. Εκεί γνωρίστηκαν γιατί είχε μπει συνοδηγός τότε η πρώην γυναίκα μου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις