Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

29

Φεβρουαρίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Το υπουργείο Υγείας ζήτησε τη συνδρομή της Αστυνομίας για την απάτη με την εκκένωση σπιτιών λόγω κοριών στα Εξάρχεια
ΕΛΛΑΔΑ

Το υπουργείο Υγείας ζήτησε τη συνδρομή της Αστυνομίας για την απάτη με την εκκένωση σπιτιών λόγω κοριών στα Εξάρχεια

Σε ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρεται ότι οι αφίσες που κολλήθηκαν έξω από πολυκατοικίες στο κέντρο της πόλης, με ψεύτικα λογότυπα του υπουργείου και του δήμου Αθηναίων, ήταν «απολύτως ψευδείς»

Το υπουργείο Υγείας ζήτησε τη βοήθεια της αστυνομίας κατά των απατεώνων που προσπάθησαν να τρομάξουν τους τουρίστες από ορισμένα διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Αθήνα, επινοώντας μια… κρίση κοριών. Σε ανακοίνωση του υπουργείου την Τρίτη αναφέρεται ότι οι αφίσες που κολλήθηκαν έξω από πολυκατοικίες στο κέντρο της πόλης, με ψεύτικα λογότυπα του υπουργείου και του δήμου Αθηναίων, ήταν «απολύτως ψευδείς».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας:

«Το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει τους πολίτες ότι, η ανακοίνωση που έχει θυροκολληθεί σε πολυκατοικίες των Εξαρχείων και αναφέρει ότι, θα πρέπει οι ένοικοι να εκκενώσουν άμεσα την πολυκατοικία για λόγους δημόσιας υγείας, ειδάλλως θα έχουν πρόστιμο ύψους 500 ευρώ, είναι απολύτως ψευδής. Η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη έχει ήδη ενημερώσει εγγράφως τις αστυνομικές αρχές, ώστε να πράξουν τα δέοντα. Η προστασία της δημόσιας υγείας αποτελεί θεσμικό καθήκον της Πολιτείας και δεν επιτρέπεται κανένας να τρομοκρατεί και να παραπληροφορεί τους πολίτες, χρησιμοποιώντας, μάλιστα, τις επίσημες αρχές».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις