Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σαλαμίνα γυναικοκτονία: “Ναι, εγώ τη σκότωσα”
ΕΛΛΑΔΑ

Σαλαμίνα γυναικοκτονία: “Ναι, εγώ τη σκότωσα”

Ο άνδρας εντοπίστηκε στο Κερατσίνι ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν και το όπλο με το οποίο φέρεται να έγινε το έγκλημα

Λίγη ώρα μετά τη σύλληψή του, ο δράστης της γυναικοκτονίας στη Σαλαμίνα φέρεται να ομολόγησε. Ο 71χρονος συνελήφθη στο Κερατσίνι, στο όχημα της 43χρονης που σκότωσε με σφαίρες στην κοιλιά και στο στήθος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης συνελήφθη αφού η αστυνομία τον εντόπισε μέσω του στίγματος από το κινητό του τηλέφωνο, αφού πρώτα ο 71χρονος έμεινε «άφαντος» για μερικές ώρες, ψάχνοντας κρησφύγετο σε περιοχές όπου κατοικούν γνωστοί του.

Ο 71χρονος φέρεται να ομολόγησε αφού μεταφέρθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Πειραιά για την πρώτη του κατάθεση, ώστε να δώσει εξηγήσεις για όσα συνέβησαν στη Σαλαμίνα, όταν η 43χρονη έχασε τη ζωή της μετά από πυροβολισμούς, μέσα από το τζάμι της εξώπορτας.

Νεκρή, με γύψο στο πόδι

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης της δολοφονίας ξυλοκοπούσε τη 43χρονη, φτάνοντας ως και το σημείο να της προκαλέσει κατάγματα, με αποτέλεσμα να βρεθεί, τελικά, νεκρή, με γύψο στο πόδι. Επίσης, ο 71χρονος φέρεται να ξυλοκοπούσε και τον 15χρονο γιο της άτυχης γυναίκας, που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού. Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης ζήλευε τη 43χρονη και ότι πίστευε πως είχε δεσμούς με άλλους άνδρες.

«Εγώ ήθελα να απομακρύνω το παιδί μου» – Τι λέει ο πρώην σύζυγος της 43χρονης

Για τον 71χρονο μίλησε νωρίτερα ο πρώην σύζυγος της 43χρονης, φανερώνοντας πως οι δυο τους είχαν γνωριστεί και δεν του είχε δώσει «και την καλύτερη εντύπωση».

«Ένα παιδάκι έχουμε, ένα παιδάκι στο φάσμα του αυτισμού, δεν μιλάει και τόσο καλά. Είχαμε χωρίσει τέσσερα χρόνια τώρα και συζούσε με έναν άνθρωπο εκεί στο σπίτι της. Εγώ πήγαινα και έπαιρνα το παιδί μου από το σπίτι» είπε στον Alpha.

Σε ερώτηση για το τι του είπε η μητέρα της 43χρονης, απάντησε «ότι πήγε στο πατρικό και το παιδί μου είχε φύγει με το ταξί για να πάει στο σχολείο του, πήγε στο σπίτι και την πυροβόλησε, στο πατρικό της» ενώ σχετικά με το αν την είχε απειλήσει, τόνισε πως δεν γνωρίζει κάτι επ’ αυτού.

Όσο για το αν είχε γνωρίσει τον 71χρονο σύντροφο του θύματος, είπε ότι τον είχε συναντήσει. «Είχαμε έρθει σε επαφή έτσι απλά, δεν μου είχε δώσει και την καλύτερη εντύπωση αλλά δεν είχαμε πολλά-πολλά. Εγώ το παιδί μου ήθελα να απομακρύνω. Και τα Σαββατοκύριακα το είχα μόνο εγώ. Από ό,τι ξέρω ήταν οδηγός σε πούλμαν, βανάκι που έπαιρνε από το σχολείο παιδάκια. Εκεί τον γνώρισε γιατί είχε πάει το παιδάκι μας σε ένα σχολείο. Εκεί γνωρίστηκαν γιατί είχε μπει συνοδηγός τότε η πρώην γυναίκα μου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις