Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

15

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ασύλληπτο: Διαρρήκτες προσπάθησαν να ληστέψουν… εννιάχρονο!
ΕΛΛΑΔΑ

Ασύλληπτο: Διαρρήκτες προσπάθησαν να ληστέψουν… εννιάχρονο!

Στην Πάτρα

Αυτό κι αν αγγίζει τη σφαίρα του απίστευτου. Μέλη σπείρας διαρρηκτών που εισέβαλε σε σπίτια στην Πάτρα, επιχείρησαν να ληστέψουν μέχρι και ένα 9χρονο αγόρι, την ώρα που κοιμόταν στο κρεβατάκι του!!! Ενας από τους εισβολείς στην οικία, σε ώρα που οι γονείς, όπως και το παιδί κοιμούνταν, όταν, όπως προκύπτει, δεν έβρισκαν  αντικείμενα αξίας που έψαχναν, στράφηκαν στο 9χρονο αγόρι όταν μπήκαν στο δωμάτιό του και το αντίκρισαν να κοιμάται.

Πέτρος Καρσιώτης
Του Πέτρου Καρσιώτη

Μέσα στο υπνοδωμάτιο, παρατήρησαν, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Alphafreepress, ότι στο λαιμό του φορούσε μια χρυσή αλυσίδα από τα βαφτίσια του. Πατώντας στις μύτες των ποδιών του, πλησίασε ο ένας εισβολέας και επιχείρησε να τραβήξει την αλυσίδα και να την κόψει για να την αφαιρέσει!!! Το παιδί, μέσα στον ύπνο του, δεν αντελήφθη τι συνέβη, ενώ οι γονείς του, κατάλαβαν ότι είχαν εισβάλει διαρρήκτες, ακούγοντας έναν θόρυβο και την ώρα ακριβώς, που αυτοί διέφευγαν από το διαμέρισμα.

Ειδοποίησαν την Αστυνομία, ενώ το ίδιο έπραξαν και οι ένοικοι άλλης οικίας στην οποία είχαν μπει οι ίδιοι δράστες. Πάντα κατά τις πληροφορίες του Alphafreepress, οι γονείς δεν ξύπνησαν το παιδί τους για να μην ταραχθεί. Το πρωί, όμως, όταν ξύπνησε κανονικά για να πάει στο σχολείο του, παραπονέθηκε στη μητέρα του ότι πονούσε εξωτερικά του λαιμού. Οι γονείς κοίταξαν προσεκτικά και παρατήρησαν ότι έφερε εκδορές και οι αστυνομικοί συμφώνησαν ότι οι δράστες επιχείρησαν ληστεία, αλλά δεν κατάφεραν να σπάσουν την αλυσίδα του μικρού!

Ξεκίνησαν την έρευνα

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών πραγματικά συγκλονισμένοι ξεκίνησαν αμέσως την έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Διαπίστωσαν ότι οι εισβολείς μεταξύ άλλων είχαν αφαιρέσει και δύο κινητά τηλέφωνα. Το ένα κινητό τηλέφωνο, που ήταν για ώρα σε λειτουργία, μετά τη διαφυγή των διαρρηκτών, διαπιστώθηκε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του  Alphafreepress, ότι έδινε σήμα από έναν καταυλισμό Ρομά, έξω από την Πάτρα. Αξιοποιώντας κι άλλα στοιχεία, οι αστυνομικοί της  Ασφάλειας Πατρών, κατάφεραν να φθάσουν στη σύλληψή τους. Πρόκειται για δύο ανδρες και μία γυναίκα.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Από τα δύο διαμερίσματα, που διέρρηξαν-εκείνο το βράδυ- οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι αφαίρεσαν κοσμήματα, συσκευές κινητής τηλεφωνίας, διάφορα αντικείμενα και 560 ευρώ σε μετρητά. Σε έρευνα που διενεργήθηκε σε οικία όπου διαμένουν οι κατηγορούμενοι, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν ένα από τα κλεμμένα κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 1.300 ευρώ, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο των συλληφθέντων οι αστυνομικοί κατάσχεσαν ακόμη 250 ευρώ. Ενώ οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα, η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Φωτο αρχείου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις