Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απόπειρα βιασμού ανηλίκου Μύκονος: Συνελήφθη 61χρονος
ΕΛΛΑΔΑ

Απόπειρα βιασμού ανηλίκου Μύκονος: Συνελήφθη 61χρονος

Απόπειρα βιασμού ανηλίκου Μύκονος: Ο 61χρονος προέβη σε ασελγείς πράξεις σε ανήλικο πρόσωπο που του είχαν εμπιστευτεί να το επιβλέπει προσωρινά.

Στη σύλληψη ενός 61χρονου αλλοδαπού για απόπειρα βιασμού ανηλίκου προχώρησαν το μεσημέρι της Δευτέρας αστυνομικοί στη Μύκονο. Σύμφωνα με την ΕΡΤ σε βάρος του 61χρονου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, κατάχρηση ανηλίκου και απόπειρα βιασμού. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο δράστης προέβη σε ασελγείς – γενετήσιες πράξεις με ανήλικο πρόσωπο, νεότερο των 15 ετών, που του είχαν εμπιστευτεί να το επιβλέπει προσωρινά.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 61χρονος μόνο τον τελευταίο μήνα αποπλάνησε τουλάχιστον δύο φορές τον ανήλικο με αντάλλαγμα υλικά αγαθά εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία οικείων του παιδιού. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

Σέρρες: 15χρονη καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από 36χρονο

Θύμα βιασμού από έναν 36χρονο φέρεται να έπεσε μία 15χρονη κοπέλα στις Σέρρες. Το συμβάν κατήγγειλε ο πατέρας της ανήλικης στο αστυνομικό τμήμα Νέας Ζίχνης Σερρών. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι γονείς της 15χρονης υπέδεξαν ως δράστη έναν 36χρονο Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος είναι κάτοικος Αλιστράτης, ενώ η αστυνομία τον αναζητά. Η αστυνομία διερευνά την καταγγελία, αναμένοντας τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε η 15χρονη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις