Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 43χρονη Σαλαμίνα – δολοφονία: Το θύμα δεν πρόλαβε να πατήσει το panic button
ΕΛΛΑΔΑ

43χρονη Σαλαμίνα – δολοφονία: Το θύμα δεν πρόλαβε να πατήσει το panic button

43χρονη Σαλαμίνα - δολοφονία: Ο γείτονας του θύματος αποκαλύπτει - Ο 71χρονος, την Παρασκευή, την ξυλοκόπησε άγρια με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο πόδι και να περπατά με «πι»

Νεότερα στοιχεία έρχονται στο «φως» όσον αφορά στη δολοφονία που έλαβε χώρα σήμερα, Τρίτη (5/12), το πρωί στην περιοχή Αμπελάκια στη Σαλαμίνα, με θύμα μία 43χρονη μητέρα ενός ανήλικου παιδιού. Το θύμα φαίνεται ότι πυροβολήθηκε από κυνηγετική καραμπίνα στο στήθος και την κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός της στο σημείο, δηλαδή στον προαύλιο χώρο του σπιτιού της μητέρας της. Η αστυνομία εκλήθη από γείτονες, που άκουσαν φωνές και μετά τους πυροβολισμούς, περί τις 09:30 το πρωί και το σπίτι παραμένει αποκλεισμένο για να γίνει πλήρης έρευνα στον χώρο και συλλογή στοιχείων. Οι Αρχές, παράλληλα, αναζητούν τον 71χρονο πρώην σύντροφο της 43χρονης, ο οποίος κρίνεται ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της.

Η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία

Στις 2 Δεκεμβρίου, το θύμα είχε κάνει καταγγελία κατά του συντρόφου της για ενδοοικογενειακή βία. Σύμφωνα με τα όσα είχε αναφέρει τότε, ο δράστης, με τον οποίο διατηρούσε σχέση επτά χρόνια, βιαιοπράγησε σε βάρος της ίδιας αλλά και του 15χρονου γιου της στο σπίτι όπου διέμεναν όλοι μαζί, στην περιοχή Κακή Βίγλα της Σαλαμίνας, την προηγουμένη της καταγγελίας. Μετά την κακοποίηση, ο 71χρονος πήρε το αυτοκίνητό της και διέφυγε. Αστυνομικοί από το Τμήμα Σαλαμίνας τον αναζήτησαν, αλλά δεν εντοπίστηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου.  Παράλληλα, οι ένστολοι ενημέρωσαν τη γυναίκα για την εφαρμογή panic button ώστε να τη χρησιμοποιήσει σε περίπτωση που κινδύνευε ξανά.

Έφυγε από το σπίτι της για να γλιτώσει

Η αστυνομία συμβούλευε τη γυναίκα να φύγει από το σπίτι της και για τον λόγο αυτό μετακόμισε στο σπίτι της μητέρας της, στα Αμπελάκια. Όπως δείχνουν όλα, ο άνδρας την εντόπισε εκεί σήμερα το πρωί και την πυροβόλησε θανάσιμα. Από την έως τώρα έρευνα δεν προκύπτει να έχει ενεργοποιηθεί από το θύμα η εφαρμογή για το panik button.  Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά και ο δράστης αναζητείται.

 Γείτονας της 43χρονης περιγράφει τον εφιάλτη που ζούσε από τον 71χρονο σύντροφό της – «Την ζήλευε παθολογικά»

Όπως περιγράφει στο protothema.gr ένας γείτονας της 43χρονης, μόλις την Παρασκευή, ο 71χρονος ξυλοκόπησε άγρια την αδικοχαμένη μητέρα με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο πόδι και να περπατά με «πι». Παρόλο που το θύμα τον κατήγγειλε στην Αστυνομία ο φερόμενος ως δράστης κυκλοφορούσε ελεύθερος μέχρι και χθες παρακολουθώντας κάθε της κίνηση. «Την κλώτσαγε, τη χτύπαγε, τη φώναζε π… Την Παρασκευή η κοπέλα φώναζε, φώναζε όχι για το αυτοκίνητό της, φώναζε για το κινητό της, να ειδοποιήσει τη μητέρα της γιατί δεν μπορούσε να περπατήσει. Την είχε χτυπήσει άσχημα. Βγήκε για λίγο, φώναξε το παιδάκι ”πάμε να πάρουμε λίγο αέρα στην παραλία” και μέχρι το πεύκο έφτασε, δεν μπορούσε να πάει πιο κάτω.

Πιο παλιά άκουγα φασαρίες, δεν είχα δει να τη χτυπάει. Την ίδια ημέρα, την Παρασκευή το βράδυ, άνοιξε το παράθυρο, την είδε και της φώναζε» δηλώνει ο γείτονας του θύματος. «Εχθές τον είδα πάλι που κατέβηκε στο στενάκι, πιο πάνω από το σπίτι. Την Παρασκευή την χτύπησε στο σώμα, την άκουγα που φώναζε η κοπέλα ότι πονάει και στο πόδι», προσθέτει ο γείτονας του θύματος ενώ τονίζει πως ο 71χρονος ζήλευε παθολογικά την 43χρονη εξαιτίας της διαφοράς ηλικίας που είχε το ζευγάρι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις