Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΟΦΗ: Η ΠΑΕ αποχαιρετά τον Βάλντας Νταμπράουσκας
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΟΦΗ: Η ΠΑΕ αποχαιρετά τον Βάλντας Νταμπράουσκας

ΟΦΗ: Το αντίο του Μιχάλη Μπούση

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας αποτελεί παρελθόν από τον ΟΦΗ μετά από 14 μήνες με την επίσημη ανακοίνωση να αναμένεται τις προσεχείς ώρες αλλά ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Μιχάλης Μπούσης, θέλησε να αποχαιρετίσει και να ευχαριστήσει τον Λιθουανό μέσα από ένα μήνυμα στον λογαριασμό του στο instagram.

Να σημειωθεί ότι, η ομάδα του ΟΦΗ βρίσκεται στην 8η θέση με 15 βαθμούς, αλλά και είχε να κάνει νίκη από τις 9/10 στο κύπελλο, που έπαιξε με τα Χανιά εκτός έδρας με σκορ 3-5 και το τελευταίο παιχνίδι της ομάδα ήταν με βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα της Super League με σκορ 4-0.

Οι δηλώσεις της ΠΑΕ

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Μιχάλης Μπούσης αποχαιρέτισε τον Λιθουανό τεχνικό με θερμά λόγια, ενώ έστειλε μήνυμα προς τους οπαδούς, ότι θα κάνει το καλύτερο για την ομάδα.

“Σε ευχαριστώ για τη προσφορά σου αυτούς τους 14 μήνες. Κόουτς σου εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον. Αποφάσεις σαν αυτές είναι δύσκολες, όποιες και αν είναι οι συνθήκες, πάνω από όλα είμαστε όλοι φίλοι και οικογένεια. Προς τους οπαδούς μας, θα συνεχίζουμε ενωμένοι να κάνουμε αυτό που είναι το καλύτερο για την ομάδα μας και να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις