Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάγερν Μονάχου: Ο Τσούπο-Μοτίννκ θέλει να μείνει ελεύθερος
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπάγερν Μονάχου: Ο Τσούπο-Μοτίννκ θέλει να μείνει ελεύθερος

Μπάγερν Μονάχου: Ποιος παίκτης θέλει να μείνει ελεύθερος από την ομάδα

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο 34χρονος επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, εξαιτίας της νέας προσθήκης του Χάρι Κέιν στο ρόστερ της ομάδας, δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί, καθώς μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο κυρίως ως αλλαγή, με αποτέλεσμα να αναζητά την νέα του ομάδα αλλά και το μέλλον του.

Συγκεκριμένα, σε μονοετή επέκταση της συνεργασίας προχώρησε ο Τσούπο-Μοτίννκ με την Μπάγερν Μονάχου την περασμένη σεζόν με τον έμπειρο φορ να εξαργυρώνει μ’ αυτόν τον τρόπο την συνεισφορά του στην ομάδα.

Ποιος είναι ο προορισμός του

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ο ποδοσφαιριστής θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Μπάγερν και έπειτα να εξετάσει τις επιλογές του ως ελεύθερος. Πιθανότερος προορισμός είναι το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, καθώς μόνο λίγες δεν ήταν οι ομάδες από τη χώρα της Μέσης Ανατολής που τον “πολιόρκησαν” και το περασμένο καλοκαίρι προκειμένου να αποσπάσουν την υπογραφή του. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Τσούπο-Μοτίνγκ έχει πραγματοποιήσει 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, τις 12 ως αλλαγή, με 3 γκολ στο ενεργητικό του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις