Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στάνκογλου σχέση με παρουσιάστρια: Ο ηθοποιός έκανε το επόμενο βήμα
LIFESTYLE

Στάνκογλου σχέση με παρουσιάστρια: Ο ηθοποιός έκανε το επόμενο βήμα

Στάνκογλου σχέση με παρουσιάστρια: Κάποια ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο ηθοποιός έχει σχέση με δημοσιογράφο-παρουσιάστρια

Στην εκπομπή «Fay’s Time», συζητήθηκε η φημολογούμενη νέα σχέση του Γιάννη Στάνκογλου. Ρεπορτάζ του «Happy Day», ανέφερε το πρωί της Δευτέρας, πως ο γνωστός ηθοποιός έχει προχωρήσει στη ζωή του και στο πλευρό του βρίσκεται μία δημοσιογράφος-παρουσιάστρια. «Η αλήθεια είναι ότι δεν αποκάλυψαν ονόματα. Όταν είσαι διακριτικός και έχεις ένα ρεπορτάζ προσπαθείς να το πεις όσο πιο διακριτικά μπορείς», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, θέλοντας να κάνει χιούμορ, τόνισε πως η νέα σχέση του Γιάννη Στάνκογλου είναι η Φαίη Σκορδά, λέγοντας: «Αν δεν ήθελες να το πω Φαίη μου ας μου το έλεγες. Δεν φταίω εγώ που πήγαινες με το αγόρι σου και έτρωγες τα Σαββατοκύριακα». Η Φαίη Σκορδά πάντως, ξεκαθάρισε την κατάσταση λέγοντας: «Εγώ πάντως δεν είμαι. Παιδιά, εγώ δεν είμαι».

Δείτε το βίντεο

Το επόμενο βήμα έκανε στην ζωή του ο Στάνκογλου

Ο Γιάννης Στάνκογλου έχει κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Happy Day», χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύπτονται στοιχεία της γυναίκας. «Σε πρώτη φάση δεν θα πούμε ονόματα» τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου και έδωσε τον λόγο σε συνάδελφό της, η οποία έδωσε μερικές πληροφορίες παραπάνω. «Για να προλάβω τα τηλέφωνα, δεν είναι το πρόσωπο, για το οποίο φημολογείται, ένα πρόσωπο που κάνουν και το ίδιο επάγγελμα. Είναι με μια γυναίκα από τον ευρύτερο χώρο της σόουμπιζ. Έχει έκθεση». «Μπορεί να είναι και συνάδελφος, του χώρου μας» τη διέκοψε η παρουσιάστρια. «Συνάδελφος ποιανού;» τη ρώτησε η Τίνα Μεσσαροπούλου. «Δική μου Τίνα; Τι είμαι δικηγορίνα; Συνάδελφος, του χώρου μας» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πρόσθεσε: «Αν ισχύουν τα ονόματα που μου έχετε πει, ταιριάζουν, είναι πολύ ωραίο ζευγάρι και πολύ φωτογραφίσημο».

Ο Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε τον χωρισμό του από την Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν, σε συνέντευξή που παραχώρησε στο περιοδικό «Hello» στα μέσα του Αυγούστου, χωρίς ωστόσο να αναφέρει τους λόγους του διαζυγίου τους. Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το αν η οικογένειά του τον ακολουθεί στις περιοδείες του, ο ηθοποιός είχε πει: «Τα παιδιά μου, ναι. Έχω χωρίσει εδώ και τριάμισι χρόνια εξάλλου. Με τα παιδιά μου περνάμε όλο τον Αύγουστο μαζί, όπως και πέρυσι και πρόπερσι. Περνάμε έναν μήνα σαν μπουλούκι, gipsy kings. Τους αρέσει πάρα πολύ, τρελαίνονται. Έχουν γνωρίσει μέρη στα οποία πηγαίνουμε κάθε χρόνο, κόσμο σε αυτά τα μέρη που ξανασυναντούν».

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις