Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαγγίρα – Χατζηδάκης: Δεν του έγινε πρόταση, όχι όμως από εμένα
LIFESTYLE

Μαγγίρα – Χατζηδάκης: Δεν του έγινε πρόταση, όχι όμως από εμένα

Μαγγίρα - Χατζηδάκης: «Παρόλο που δουλέψαμε μόνο έναν χρόνο μαζί, είναι σαν να τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια» δήλωσε

Η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» για την εξέλιξη της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς και τις δηλώσεις του πρώην συνεργάτη της, Παναγιώτη Χατζηδάκη, ανάμεσα σε άλλα. Αρχικά για την κατάσταση υγείας της Μαρινέλλας, απάντησε: «Δεν θα ήθελα να πω κάτι πάνω σε αυτό. Είναι μια χαρά, είναι πάρα πολύ καλά και ό, τι είναι να ανακοινωθεί από την πλευρά της, θα ανακοινωθεί από εκεί». Επίσης, σχετικά με τοποθέτησή της ότι δεν θα έκανε ποτέ μια εκπομπή μόνο για τα νούμερα τηλεθέασης, η ίδια πρόσθεσε: «Δεν θα κάνω ποτέ κάτι στην εκπομπή που δεν με εκφράζει ή δεν με αφορά ή μπορεί να προσβάλλει κάποιους. Η φετινή σεζόν μου αρέσει πάρα πολύ, είναι γεμάτη κόντρες και τρελαίνομαι για κόντρες. Μέχρι στιγμής δεν μας έχει κοντράρει κανείς, αλλά δεν ξέρεις και τι θα μας ξημερώσει αύριο».

Όσον αφορά στις πρόσφατες δηλώσεις του Παναγιώτη Χατζηδάκη, ο οποίος είπε πως δεν δέχτηκε πρόταση από την Μπέττυ Μαγγίρα για να συνεργαστούν ξανά, η παρουσιάστρια διευκρίνισε: «Μιλάγαμε χθες το βράδυ και του είπε “σε προκαλώ να έρθει στην εκπομπή και να ξεκαθαρίσουμε το beef μας στον αέρα”. Εννοείται ότι δεν υπάρχει κάποιο beef, τον αγαπώ πάρα πολύ. Παρόλο που δουλέψαμε μόνο έναν χρόνο μαζί, είναι σαν να τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια και όντως τον κάλεσα να έρθει στην εκπομπή. Δεν υπάρχει κάτι μεμπτό σε αυτό που είπε, έτσι το ένιωθε, δεν ξέρω πως μπορεί να μεταφέρθηκε αυτό σε άλλες εκπομπές, εν πάση περιπτώσει δεν του έγινε πρόταση, όχι όμως από εμένα».

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Χατζηδάκη

Χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Χατζηδάκης είχε δηλώσει στη «Super Κατερίνα» για την Μπέττυ Μαγγίρα: «Ήθελα να συνεχίσει η συνεργασία μας αλλά δεν μου έγινε πρόταση. Όταν έχεις καλή συνεργασία με ωραίες ομάδες, θέλεις να υπάρχει συνέχεια. Εδώ είμαστε, σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε, μεθαύριο ξαναείμαστε. Κάπως έτσι πάει η ζωή και στην τηλεόραση. Με τους ανθρώπους που συνεργάστηκες χθες, μπορεί να ξανασυνεργαστείς αύριο ή μπορεί να μην ξανασυνεργαστείς. Είχαμε μια πρώτη κουβέντα, δεν προχώρησε, μια χαρά, δεν τρέχει τίποτα. Σε αυτό το project βεβαίως θα ήθελα να ήμουν».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις