Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ευτυχία Φαναριώτη: «Το bullying δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει, τον χοντρό δηλαδή πώς θα τον πεις;»
LIFESTYLE

Ευτυχία Φαναριώτη: «Το bullying δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει, τον χοντρό δηλαδή πώς θα τον πεις;»

"Ο καθένας είναι όπως είναι. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα κιλά μου. Γιατί υπάρχει αυτή η φοβία του να πούμε τα πράγματα όπως είναι;", σχολιάζει η γνωστή ηθοποιός.

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό παραχώρησε η Ευτυχία Φαναριώτη. Τη γνωστή ηθοποιό και τραγουδίστρια συνάντησε ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας, όπου μεταξύ άλλων συζήτησαν για τις έννοιες του bullying και του body-shaming, με αφορμή το θέμα που συχνά ανοίγει στον δημόσιο διάλογο και την τηλεόραση. «Έβγαλα χρήματα για να ζω αλλά χρήματα παραπάνω όπως το εννοείτε εσείς, όχι δεν έχω βγάλει. Αλλά μη νομίζετε ότι οι ηθοποιοί βγάζουν πολλά χρήματα. Αυτό είναι ένας μύθος», δηλώνει αρχικά η Ευτυχία Φαναριώτη στην κάμερα του ΑΝΤ1, ενώ παραδέχεται πως ακόμη και σήμερα τη φωνάζουν στον δρόμο με το όνομα της ηρωίδας που υποδύθηκε στο «Καφέ της Χαράς».

«Εμείς το έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο με το bullying και το #metoo. Είναι τα αποτελέσματα της δικής μας συμπεριφοράς, εμείς είμαστε υπεύθυνοι για αυτό που συμβαίνει», απαντά η ηθοποιός σε σχετική ερώτηση. «Και το bullying εγώ δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει. Ο καθένας είναι όπως είναι. Εγώ δεν νιώθω άσχημα με τους χαρακτηρισμούς, εκείνοι θα πρέπει να νιώθουν άσχημα. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα κιλά μου», παραδέχεται η Ευτυχία Φαναριώτη αμέσως μετά. «Τον χοντρό πώς θα τον πεις; Παχουλοκομψό; Χοντρό θα τον πεις. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει αυτή η φοβία του να πούμε τα πράγματα όπως είναι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό θεωρείται bullying. Ή έναν που φοράει γυαλιά δεν θα τον πούμε ότι φοράει γυαλιά; Πώς θα τον πούμε;», καταλήγει στην τοποθέτησή της η Ευτυχία Φαναριώτη.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις