Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χάσκι Αράχωβα – βιασμός: Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τον άγριο βασανισμό του σκύλου
ΕΛΛΑΔΑ

Χάσκι Αράχωβα – βιασμός: Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τον άγριο βασανισμό του σκύλου

Χάσκι Αράχωβα - βιασμός: Έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - Μεγάλη η κινητοποίηση των αστυνομικών Αρχών

Τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας για την κτηνωδία με τον άγριο βασανισμό σκύλου στην Αράχωβα παρήγγειλε η Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστασία Μασούρα. Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός, η οποία είναι αρμόδια για την προστασία των ζώων, με παραγγελία της στην Εισαγγελία Λειβαδιάς ζήτησε τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας για τον εντοπισμό του δράστη που βασάνισε δεσποζόμενο σκύλο με αιχμηρό αντικείμενο, με αποτέλεσμα το άτυχο τετράποδο, παρά την ιατρική φροντίδα που του παρασχέθηκε, να καταλήξει. Παράλληλα, η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζήτησε να έχει άμεση ενημέρωση για την πορεία της έρευνας.

Η υπόθεση με τον βιασμό χάσκι που άφησε εμβρόντητη την τοπική κοινωνία της Αράχωβας

Μια ασύλληπτη θηριωδία με άγρια κακοποίηση σκύλου χάσκι από έναν άγνωστο έχει προκαλέσει σοκ στην Αράχωβα. Το ζώο βιάστηκε στον πρωκτό με αιχμηρό αντικείμενο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Ο σκύλος φαίνεται να βγήκε έξω από το σπίτι του στην Αράχωβα και έπεσε στα χέρια κάποιου διεστραμμένου, που, όπως φαίνεται, βίασε το ζώο με αιχμηρό αντικείμενο και μάλιστα αρκετές φορές, σύμφωνα με το tvstar.gr. Λίγο μετά το άτυχο ζώο φαίνεται να ξέφυγε και έφτασε ως το σπίτι του. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου πήγε το άτυχο χάσκι στην κτηνίατρο, η οποία εμβρόντητη ανακάλυψε ότι το ζώο είχε βιαστεί με αιχμηρό αντικείμενο και αυτό προκάλεσε τον θάνατό του.

Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης

Η κτηνίατρος έγραψε στη γνωμάτευσή της για: «σοβαρό τραύμα στην περιοχή του πρωκτού από αιχμηρό αντικείμενο. Προκλήθηκε αιμορραγία και μετά από νάρκωση (γενική αναισθησία) έραψα την περιοχή». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να πάει τον σκύλο για νεκροψία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Καρδίτσας. Τον γύρισαν πίσω όμως και τον έστειλαν στη Λιβαδειά, κατόπιν νέων εντολών, ώστε να πραγματοποιηθεί η νεκροψία από το τμήμα Κτηνιατρικής της Λιβαδειάς. Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης από το Αστυνομικό Τμήμα Διστόμου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις