Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λούις Σουάρες: “Θέλω να ξεκουραστώ”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λούις Σουάρες: “Θέλω να ξεκουραστώ”

Λούις Σουάρες: Ποια ομάδα κοιτάζει

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος πήγε στην Γκρέμιο ως ελεύθερος τον Ιανουάριο, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024, έλυσε πρόωρα το συμβόλαιό του με τη βραζιλιάνικη ομάδα, αποχαιρετώντας τον τα ξημερώματα της Δευτέρας (4/12). Ο Ουρουγουανός σταρ αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε για σχεδόν έναν χρόνο κι έριξε αυλαία σκοράροντας και χαρίζοντας τη νίκη κόντρα στη Βάσκο ντα Γκάμα.

Η ομάδα έγραψε σε post που ανέβασε. “Ένα όμορφο κεφάλαιο της ιστορίας μας γράφτηκε από εσένα. Ο 4ος πιο ενεργός σκόρερ στον κόσμο άφησε το στίγμα του 27 φορές με τη φανέλα μας. Όπου κι αν είσαι, θα είσαι για πάντα θρύλος!”

Σε ποια ομάδα κοιτάζει

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τους τελευταίους μήνες ο 36χρονος επιθετικός βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ίντερ Μαϊάμι κι είναι πολύ κοντά στο να κάνει reunion με τους πρώην συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι και τους Σέρχιο Μπουσκέτς αλλά και του Τζόρντι Άλμπα. Αν όλα πάνε καλά και μετακομίσει τελικά στις ΗΠΑ, τότε θα βρεθεί ξανά με τοους πρώην συμπαίκτες του ύστερα από 3μιση χρόνια, όταν δηλαδή αποχώρησε το καλοκαίρι του 2020 από την Μπαρτσελόνα.

Ο ίδιος πάντως στις δηλώσεις του ανέφερε ότι θέλει να ξεκουραστεί και στη συνέχεια θα αποφασίσει για το μέλλον του: “Πονάω, το σώμα μου μιλάει για μένα. Θέλω να το απολαύσω και μετά να αποφασίσω μόνος μου μετά από μια μακρά καριέρα. Πρέπει να ξεκουραστώ, να απολαύσω την οικογένειά μου… τότε η μοίρα θα καθορίσει το μέλλον”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις