Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Πάντρεψα με θρησκευτικό γάμο δύο αγαπημένους μου φίλους, τον Παντελή και τον Τεντ»
LIFESTYLE

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Πάντρεψα με θρησκευτικό γάμο δύο αγαπημένους μου φίλους, τον Παντελή και τον Τεντ»

"Ως θεολόγος και 'γω έπρεπε τον φίλο μου να τον κατευοδώσω" διευκρίνισε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ βρέθηκε καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού, το μεσημέρι της Κυριακής, στον καναπέ της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η γοητευτική πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στo γεγονός πως πάντρεψε ένα ζευγάρι αγαπημένων της φίλων σε θρησκευτικό γάμο στη Γαλλία. Πιο συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω παντρέψει δύο αγαπημένους μου φίλους στο εξωτερικό, στη Γαλλία, στη Νορμανδία πριν από 3 – 4 χρόνια.

Ο φίλος μου ο καλός δουλεύει πια γιατρός στο Παρίσι, ο Παντελής Καρράς και ερωτεύθηκε και αγαπήθηκαν με έναν Αμερικανό, ο οποίος ζει επίσης στην εξοχή της Νορμανδίας και έγινε ο γάμος. Έγινε γάμος πολιτικός και θρησκευτικός, δηλαδή βρέθηκε ένας προτεστάντης παππάς καθολικός, πήγαν σε αυτόν αρκετές φορές για να συζητήσουν τα θέματα και τους έμαθε να μάθουν κάποια θρησκευτικά χωρία, και στο τέλος, το καλοκαίρι, έγινε ο γάμος».

«Μεταφερθήκαμε και οι Έλληνες και οι Αμερικάνοι, όπως και οι Γάλλοι βέβαια και τα παντρέψαμε τα αγόρια. Το ίδιο και στο δημαρχείο, εγώ όμως στον θρησκευτικό. Ως θεολόγος και γω έπρεπε τον φίλο μου να τον κατευοδώσω, ήταν και είναι υπέροχο». » Το πιο υπέροχο επιπλέον, για να μην ακουστεί ότι λέμε τίποτα μοντερνιές, είναι ότι έγινε τόσο φυσικά και απλά και ωραία που η μητέρα μου και όλοι οι συγγενείς μεγαλύτερης ηλικίας δεν είπαν κάτι επειδή θα παντρέψουμε δυο άντρες. Άμα αγαπιούνται τώρα, τι να κάνουμε, θα τους παντρέψουμε» πρόσθεσε, ακόμα, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις