Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Νέα Υόρκη επίθεση: Τέσσερις νεκροί, ανάμεσά τους 2 παιδιά
ΚΟΣΜΟΣ

Νέα Υόρκη επίθεση: Τέσσερις νεκροί, ανάμεσά τους 2 παιδιά

Νέα Υόρκη επίθεση:Πώς έγινε το αιματηρό περιστατικό

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν -ανάμεσά τους δύο παιδιά- και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν σε επίθεση με μαχαίρι, στο Κουίνς της Νέας Υόρκης. Η αστυνομία που κλήθηκε στη γειτονιά Far Rockaway τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (τοπική ώρα) βρήκε τα θύματα σε ένα σπίτι που είχε πάρει φωτιά. Ο ύποπτος μαχαίρωσε δύο αστυνομικούς πριν πυροβοληθεί από έναν από τους τραυματισμένους αστυνομικούς. Ο ύποπτος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός κατά την άφιξή του. Η Αστυνομία επιβεβαίωσε ότι έλαβε κλήση στις 05:10 τοπική ώρα (10:10 ώρα Ελλάδας), όταν μια «νεαρή γυναίκα που τηλεφώνησε δήλωσε ότι ο ξάδελφός της σκοτώνει τα μέλη της οικογένειάς της».

Πώς έγινε το αιματηρό περιστατικό

Δύο αστυνομικοί στάλθηκαν στη διεύθυνση και είδαν έναν άνδρα να βγαίνει έξω με αποσκευές. Όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τού μιλήσουν, ο άνδρας μαχαίρωσε έναν αστυνομικό στο λαιμό και το στήθος και έναν δεύτερο στο κεφάλι. Ένας από τους αστυνομικούς κατάφερε να βγάλει το όπλο του και πυροβόλησε τον ύποπτο. Όταν περισσότεροι αστυνομικοί στάλθηκαν στο σημείο, βρήκαν ένα 11χρονο κορίτσι στο μπροστινό μέρος του σπιτιού. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά αργότερα πέθανε από τα τραύματά της.

Μετά την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Νέας Υόρκης στο σημείο, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρήκαν τα πτώματα άλλων τριών ατόμων μέσα στο σπίτι, ενός 12χρονου αγοριού, μιας 44χρονης γυναίκας και ενός άνδρα γύρω στα 30. Μια 61χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι. Η αστυνομία πιστεύει ότι όλα τα θύματα πέθαναν ως αποτέλεσμα τραυμάτων από μαχαίρι. Η αστυνομία της Νέας Υόρκης κατονόμασε τον ύποπτο ως τον 39χρονο Courtney Gordon Την ώρα της επίθεσης επισκεπτόταν τα μέλη της οικογένειάς του στο Κουίνς. Η αστυνομία είπε ότι η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά ότι το άτομο που τηλεφώνησε στο 911 ανακρίνεται στο αστυνομικό τμήμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις