Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Βόλος – Ολυμπιακός διακοπή: Σκληρή ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βόλος – Ολυμπιακός διακοπή: Σκληρή ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ

«Συμπαραστάτες τα ανύπαρκτα Υπουργεία Αθλητισμού και Προστασίας του Πολίτη που έβαλαν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές» αναφέρει σε άλλο σημείο η ανακοίνωση

Μεγάλη ένταση επικράτησε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με αποτέλεσμα η αναμέτρηση του Βόλου με τον Ολυμπιακό να διακοπεί προσωρινά στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων. Το ματς συνεχίστηκε με τους παίκτες να παίζουν… πάσες για ένα λεπτό, μέχρι να ολοκληρωθεί και τυπικά το παιχνίδι, του οποίου το τελικό αποτέλεσμα ήταν 2-2. Σε βίντεο που κυκλοφορεί, φαίνεται η στιγμή που αστυνομικός πετά ένα αντικείμενο προς την κερκίδα, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να αναφέρει πως ήταν χειροβομβίδα κρότου-λάμψης. Παράλληλα, κάνει λόγο για «εγκλήματα της ΕΛ.ΑΣ.»

Τα τρία πέναλτι που η ΠΑΕ Ολυμπιακός πιστεύει ότι δεν δόθηκαν

Εκνευρισμός επικρατεί στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ για το ματς στον Βόλο. Μάλιστα, οι Πειραιώτες υποστηρίζουν πως σε τρεις περιπτώσεις δεν τους καταλογίστηκε πέναλτι, ενώ θα έπρεπε.

Συγκεκριμένα, επισημαίνουν τις εξής φάσεις:

«22’: Σπρώξιμο από αμυνόμενο ποδοσφαιριστή του Βόλου εντός περιοχής εναντίον παίκτη του Ολυμπιακού χωρίς καμία πρόθεση να παίξει την μπάλα με μοναδικό σκοπό να γκρεμίσει τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού ο οποίος έχει έλεγχο και κατοχή της μπάλας. Δεν δόθηκε από τον ΔΙΑΙΤΗΤΗ και δεν εξετάστηκε καν απο το VAR.

»59′: Αμυνόμενος ποδοσφαιριστής του Βόλου εντός περιοχής και έχοντας το χέρι του ψηλά σε μη φυσιολογική θέση κάνει επαφή με την μπάλα και θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι για την ομάδα του Ολυμπιακού κάτι το οποίο δεν έγινε από τον ΔΙΑΙΤΗΤΗ και δεν εξετάστηκε η φάση ούτε στο VAR.

»81′: Αμυνόμενος ποδοσφαιριστής του Βόλου εντός περιοχής κρατάει ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού από τον ώμο με μοναδικό σκοπό να τον αποτρέψει από το να διεκδικήσει την μπάλα χωρίς καμία πρόθεση ή δυνατότητα να παίξει την μπάλα και τελικά καταφέρνει να τον ανατρέψει θα έπρεπε να δοθεί πεναλντι για την ομάδα του Ολυμπιακού κάτι το οποίο ο Διαιτητης δεν έκανε και ούτε εξετάστηκε από το VAR», αναφέρουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις