Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αλλάζει η Ποσειδώνος: Εντυπωσιακές εικόνες από drone
ΕΛΛΑΔΑ

Αλλάζει η Ποσειδώνος: Εντυπωσιακές εικόνες από drone

Εντυπωσιακές εικόνες από drone, για τα έργα που πραγματοποιούνται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Οι εργασίες από την ΑΒΑΞ ξεκίνησαν τον Μάιο του 2022 και αναμένεται να ολοκληρωθούν το 2025. Κατά το Β’ τρίμηνο του 2023 (έως και Ιούνιο), το έργο προχώρησε με τις εργασίες για την οροφή της σήραγγας και τη σκυροδέτηση τοιχωμάτων. Παράλληλα, ολοκληρώθηκαν το 50% των εκσκαφών και το 30% της σκυροδέτησης της πλάκας βάσης. Το υπογειοποιημένο τμήμα της Ποσειδώνος θα έχει μήκος 1,3 χλμ. Θα εκτείνεται από την παραλία του Αλίμου έως τη Μαρίνα του Αγίου Κοσμά. Θα υπάρχουν έξι λωρίδες κυκλοφορίας – τρεις σε κάθε ρεύμα, ενώ το όριο  ταχύτητας θα είναι 70 με 80 χλμ./ώρα.

Το έργο αναμένεται να… σώσει την παραλιακή από το μποτιλιάρισμα αφού θα καταργηθούν έξι φανάρια. Δείτε στο παρακάτω video από ψηλά, με τη βοήθεια drone, πώς προχωρά το έργο για το νέο Riviera Tower αλλά και το μεγάλο έργο υποδομών που αφορά την υπογειοποίηση της Ποσειδώνος στο Ελληνικό.

Με την ολοκλήρωση του έργου, θα αναβαθμιστεί το οδικό δίκτυο της πόλης, διασφαλίζοντας την ταχύτερη διέλευση των οχημάτων. Οι οδηγοί θα δουν σημαντική διαφορά στη συνηθισμένη κυκλοφοριακή συμφόρηση της παραλιακής, ενώ οι πεζοί θα έχουν ευκολότερη πρόσβαση στη θάλασσα.

Οι διαφορές σε πράσινα, μπλε, κίτρινα και πορτοκαλί τιμολόγια ρεύματος
Γιατί οι εταιρείες δεν βρίσκουν προσωπικό με κατάλληλες δεξιότητες -Τι συμβαίνει στην Ελλάδα
Γιατί δεν πρέπει να πετάμε την απόδειξη από το βενζινάδικο -Πότε θα μας χρειαστεί

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις