Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Σολωμού – Mente Fuerte: Πώς το θέλει το κορίτσι του θα μας το πει… το κορίτσι του
LIFESTYLE

Μαρία Σολωμού – Mente Fuerte: Πώς το θέλει το κορίτσι του θα μας το πει… το κορίτσι του

Μαρία Σολωμού - Mente Fuerte: Ατάκα γρίφος

Γεμάτες ατάκες είναι πάντα οι συνεντεύξεις που δίνει η Μαρία Σολωμού και η τελευταία της δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha, μέσω της οποίας αναφέρθηκε στον νέο της ρόλο ως καθηγήτρια στο Fame Story, αλλά και για τον Mente Fuerte και τη σχέση που έχουν. «Δεν είμαι αυστηρή καθηγήτρια στο Fame Story. Δεν με έχετε δει έξαλλη. Είμαι λίγο hot-tempered. Σχεδόν τους παρακαλάω να δουλέψουν, τους παίρνω από το χεράκι. Για εμένα το να ανεβάζω εντάσεις είναι το “καλημέρα τι γίνεται; Είστε καλά;”. Κάποιος μπορεί να πει ότι είμαι έξαλλη. Αυτό είμαι, συγγνώμη», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του Mente Fuerte και σχολίασε σχετικά: «Είπε το κορίτσι του το θέλει πιο ντυμένο. Το κορίτσι του ας ντυθεί λοιπόν. Ας μείνουμε σε αυτά που είπε στη συνέντευξη, ότι είμαστε φίλοι. Ας μείνουμε εκεί. Τώρα τι ζηλεύει και πώς το θέλει το κορίτσι του, θα μας το πει… το κορίτσι του. Κάποια άλλη στιγμή, σε κάποια άλλη ζωή. Έχω μια σχέση, μία φιλική σχέση, δεν παύει να είναι σχέση».

Μαρία Σολωμού: Το «άδειασμα» στον Ανδρέα Μικρούτσικο

Όταν ερωτήθηκε για τα όσα είπε για εκείνη ο Ανδρέας Μικρούτσικος, η Μαρία Σολωμού είπε: «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τίποτα. Μου έφτασε το όνομα. Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα».

Mente Fuerte: «Εγώ στο κορίτσι μου είμαι λίγο πιο συντηρητικός, τη θέλω λίγο πιο… ντυμένη για αρχή»

Ο Mente Fuerte είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφης 2» στο Open, στην οποία -μεταξύ άλλων- είχε μιλήσει για το πώς θα ήθελε το κορίτσι του.

«Εγώ στο κορίτσι μου είμαι λίγο πιο συντηρητικός, τη θέλω λίγο πιο… ντυμένη για αρχή. Είμαι ζηλιάρης, τρελός, κανονικός. Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα δύσκολα εμπιστευόμαστε, είτε σε φιλική είτε σε ερωτική σχέση», είχε πει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις