Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

29

Φεβρουαρίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ανδρέας Μικρούτσικος για οικονομική καταστροφή: «Δεν υπήρχε μακαρόνι, ηλεκτρικό, νερό»
LIFESTYLE

Ανδρέας Μικρούτσικος για οικονομική καταστροφή: «Δεν υπήρχε μακαρόνι, ηλεκτρικό, νερό»

Δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του, μιλώντας για τη στήριξη από τη σύντροφό του, Ελένη.

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μιλώντας για την οικονομική του καταστροφή. Ο παρουσιαστής, αφού ανέφερε ότι τον συντηρούσε ο αδελφός του, αποκάλυψε ότι κάποια στιγμή δεν είχε τη δυνατότητα να βγει από το σπίτι εξαιτίας της οικονομικής δυσχέρειας. Στη συνέχεια, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του, μιλώντας για τη στήριξη από τη σύντροφό του, Ελένη.

«Είπα πως θα το πιω το πικρό ποτήρι τούτο, το ήπια, καταστράφηκε η ζωή μου, έμεινα άπολις, έμεινα μη έχων πού την κεφαλήν κλίναι. Δεν είχα χρήματα να ζήσω τα καθημερινά, με συντηρούσε ο αδελφός μου. Όταν η αρρώστια του αδελφού μου, με τα εξωτερικά και τα υπόλοιπα, δεν είχα χρήματα να ζήσω τα καθημερινά και ο αδελφός μου με συντηρούσε. Και όταν η αρρώστια του αδελφού μου, πηγαίνοντας στα εξωτερικά και τα υπόλοιπα, δεν του το επέτρεπε, έμεινα στο σπίτι χωρίς να έχω ούτε ένα ευρώ, γιατί δεν είχα τη δυνατότητα. Τα μουσικά μου τα κατακρατούσαν, τα τάδε μου τα κατακρατούσαν, σε δουλειά δεν μπορούσα να βρεθώ, γιατί δεν είχα δελτίο παροχής και να ‘ναι καλά η Ελένη, η οποία έκανε τις πιο σκληρές δουλειές! Άσ’ το» είπε, με δάκρυα στα μάτια.

Ξέρεις τι έχει ακούσει αυτό το κορίτσι; Ξέρεις πώς την αντιμετωπίζουν;

«Άσ’ το! Μια κοπέλα πάει και δουλεύει καθαρίστρια για να συντηρήσει εμένα και τον εαυτό μου. Αυτό το πράγμα, σε αυτούς τους κερατάδες που νομίζουν ότι εμείς ρίχνουμε την μπάλα έξω για καθυστέρηση, δεν πρόκειται ποτέ να τους αφήσω! Θα εκτιμώ ανθρώπους που δίνουν τη ζωή τους πραγματικά. Χωρίς τουπέ, χωρίς κυριλίκια, χωρίς αριστοκρατίες και μην πω τι…».

Τότε, η Κατερίνα Ζαρίφη κάλεσε την Ελένη να μπει στο στούντιο, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να λέει: «Δεν θέλω ούτε καν να το προσωποποιήσω. Μου βγήκε γιατί είναι ένα παράπονό μου. Ελένη μου, συγγνώμη! Και συγγνώμη που σε ανέφερα. Ξέρεις τι έχει ακούσει αυτό το κορίτσι; Ξέρεις πώς την αντιμετωπίζουν; Πρέπει δηλαδή να προτάξω το στήθος μου, όταν η ίδια προτάσσει αυτή τη γενναιότητα και με υπερασπίζεται κάνοντας νυχθημερόν δουλειά… Βράδυ να δουλεύει στην Ομόνοια 00.00 με 06.00. Για να φάμε ένα μακαρόνι! Γιατί δεν υπήρχε μακαρόνι, δεν υπήρχε ηλεκτρικό, δεν υπήρχε νερό! Και εγώ θα πουλήσω αυτόν τον άνθρωπο;».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις