Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Γοργόνα σε δεξαμενή: Παρ’ ολίγον τραγωδία σε εμπορικό κέντρο
ΚΟΣΜΟΣ

Γοργόνα σε δεξαμενή: Παρ’ ολίγον τραγωδία σε εμπορικό κέντρο

Γοργόνα σε δεξαμενή: Η ίδια εξήγησε σε βίντεο που ανήρτησε στο TikTok τι συνέβη και οδήγησε στον παρ΄ολίγον πνιγμό της

Λίγο έλειψε να πνιγεί νεαρή «επαγγελματίας γοργόνα» που παγιδεύτηκε κατά τη διάρκεια παράστασης που έδινε σε δεξαμενή, σε εμπορικό κέντρο στη Νότια Αφρική. Στο βίντεο αρχικά φαίνεται η Gabriela Green-Thompson Kay να χορεύει μέσα στο νερό και τα παιδιά να την θαυμάζουν και όταν προσπαθεί να ανέβει στην επιφάνεια για να πάρει οξυγόνο, καθ΄ότι μια απλή θνητή, η ουρά της μπλέκεται σε κάποιο από τα ψεύτικα κοράλλια στη δεξαμενή. Η κοπέλα πασχίζει να απελευθερωθεί και καθώς της τελειώνει το οξυγόνο καταφέρνει τελικά να απελευθερωθεί, βγάζοντας το κάτω μέρος της στολής της και καθησυχάζοντας το κοινό που την παρακολουθούσε έντρομο.

Η ίδια εξήγησε σε βίντεο που ανήρτησε στο TikTok τι συνέβη και οδήγησε στον παρ΄ολίγον πνιγμό της. «Κάθε επαγγελματίας γοργόνα πρέπει να γνωρίζει πώς να μπορεί να βγει από την ουρά της σε έκτακτη ανάγκη. Δυστυχώς η περιπέτειά μου χάλασε τη μαγεία της στιγμής αλλά αποδείχθηκε και μια πολύ καλή ευκαιρία για εκπαίδευση» είπε η νεαρή η οποία διαθέτει δίπλωμα επαγγελματία δύτη.

Τι είπε στο Tik Tok

@nokukhanya.the_mermaid Replying to @jax6804 Remember Water Has its Dangers Every Professional Mermaid has to know how to eject out of their tails in case of an emergency. It’s unfortunate that it spoilt the magic in the moment, but it proves to be an important teaching opportunity. Safe swimming this festive season everyone 💛🧜🏽‍♀️💛 #mermaid #watersaftey #watersafteyawareness #mermaids ♬ Sunny – TELL YOUR STORY music by Ikson™

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις