Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πτώση 15χρονης – Πέραμα: Η μαθήτρια μεταφέρθηκε στο Παίδων
ΕΛΛΑΔΑ

Πτώση 15χρονης – Πέραμα: Η μαθήτρια μεταφέρθηκε στο Παίδων

Πτώση 15χρονης - Πέραμα: Το ΕΚΑΒ παρέλαβε το ανήλικο κορίτσι και το μετέφερε στο «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού» - Φέρεται να ανέβηκε σε ένα θρανίο πριν πέσει

Συναγερμός σήμανε σε σχολείο του Περάματος το μεσημέρι της Παρασκευής (01/12) καθώς μια μαθήτρια έπεσε από μπαλκόνι του κτηρίου. Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη στο 3ο Γυμνάσιο Περάματος όταν μια μαθήτρια 15 ετών έπεσε από μπαλκόνι του σχολείου της που βρίσκεται στον τρίτο όροφο. Σύμφωνα με αναφορές, φέρεται να ανέβηκε σε ένα θρανίο χωρίς να έχουν γίνει γνωστά περισσότερα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό. Το ΕΚΑΒ έφτασε μετά από λίγο στο σημείο και την παρέλαβε με πολλαπλά τραύματα για να την μεταφέρει στο Νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού.

«Το μοναδικό που μας ενδιαφέρει αυτή την ώρα όλους μας είναι η υγεία του παιδιού» λένε από το σχολείο

Στο 3ο γυμνάσιο Περάματος διενεργείται σύσκεψη μεταξύ του διευθυντή του σχολείου και του συλλόγου διδασκόντων, ενώ όπως ανέφερε στο protothema.gr μέλος του συλλόγου κατά τη διάρκεια της σημερινής σχολικής ημέρας δεν συνέβη κάποιο περιστατικό που να προκάλεσε αναστάτωση. «Το μοναδικό που μας ενδιαφέρει και μας απασχολεί αυτή την ώρα όλους μας είναι η υγεία του παιδιού. Οι λεπτομέρειες και το τι ακριβώς συνέβη είναι μια άλλη υπόθεση που ακόμα δεν την γνωρίζουμε ακριβώς, για τον λόγο αυτό δεν μπορούμε να προβούμε σε οποιαδήποτε ερμηνεία. Πάντως δεν συνέβη κάποιο περιστατικό που να οδήγησε στην πτώση της μαθήτριας μας. Το ερευνούμε ακόμη» ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις