Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Δαλάκα Survivor: «Θα ήθελα να ξαναπάω στο παιχνίδι, πιστεύω ότι θα αντέξω»
LIFESTYLE

Κατερίνα Δαλάκα Survivor: «Θα ήθελα να ξαναπάω στο παιχνίδι, πιστεύω ότι θα αντέξω»

Κατερίνα Δαλάκα Survivor: Η Κατερίνα Δαλάκα μίλησε για την επιθυμία της να ξανασυμμετάσχει στο παιχνίδι καθώς και για τις προτεραιότητές της στην προσωπική της ζωή.

Για το «Survivor» αλλά και το χρηματικό ποσό που έχει ακουστεί πως έχει πάρει συνολικά από τη συμμετοχή της στους διάφορους κύκλους του ριάλιτι, μίλησε η Κατερίνα Δαλάκα στις τηλεοπτικές κάμερες. Για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει ξανά στο ριάλιτι επιβίωσης απάντησε: «Θα ήθελα να ξαναπάω στο “Survivor”, πιστεύω ότι θα αντέξω. Οι γονείς μου θα έλεγαν σίγουρα όχι, αλλά σημασία έχει τι λέω εγώ». Ενώ για ρεπορτάζ ότι έχει λάβει συνολικά περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ από το παιχνίδι, η Κατερίνα Δαλάκα αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την πληροφορία, λέγοντας μόνο: «Δεν με ενοχλεί αυτό, είχε διαρρεύσει και όταν είχα μπει στο παιχνίδι το 2019. Δεν ξέρω. Εφοριακός είσαι;».

Σχετικά με τα προσωπικά της απάντησε: «Αυτή τη στιγμή δεν είμαι ανοιχτή σε έναν έρωτα, γιατί έχω το μυαλό μου στα επαγγελματικά μου και αυτή τη στιγμή προτεραιότητά μου είναι αυτό. Δεν το λέω με κανένα παράπονο, ποτέ δεν ξέρεις βέβαια τι σου φέρνει η ζωή. Δεν είναι ότι αν έρθει κάτι στη ζωή μου θα πω όχι». Τέλος για την ομοιότητά της με την Ανδρομάχη σημείωσε: «Μου έχουν πει άπειρες φορές ότι μοιάζω με την Ανδρομάχη. Είμαστε φίλες».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις