Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δήμητρα Παπαδήμα – ηθοποιός: «Έχω πολλές μεταφυσικές εμπειρίες»
LIFESTYLE

Δήμητρα Παπαδήμα – ηθοποιός: «Έχω πολλές μεταφυσικές εμπειρίες»

Δήμητρα Παπαδήμα - ηθοποιός: «Θυμάμαι όταν πέθανε ο Βασίλης Τσιλιβίκας, είχα δει ένα προφητικό όνειρο»

Η Δήμητρα Παπαδήμα έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί, τις μεταφυσικές εμπειρίες που έχει ζήσει, αλλά και τον σύντροφό της, Γιάννη Μποσταντζόγλου. Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι αρχικά, είπε: «Δεν είχα κάποια τηλεοπτική πρόταση φέτος, αλλά και να είχα, δεν θα δεχόμουν». Πρόσθεσε επίσης: «Εκτός αν έπαιρνα τόσο πολλά λεφτά, να πούμε και τα πράγματα με το όνομά τους. Έχω καταλήξει στο γεγονός ότι όσο περισσότερο σε εκτιμάνε τα αφεντικά, τόσο περισσότερο σε απωθούν». Αναφορικά με τις πλαστικές επεμβάσεις, είπε: «Δεν πλησιάζω στον γιατρό, ούτε στον αισθητικό.

Έχω κάνει μόνο μπότοξ κι έχω φτιάξει τα μάτια μου, πριν 500 χρόνια, όταν γέννησα το παιδί μου. Τον θάνατο θα ήθελα να τον προλάβω εγώ, πριν με προλάβει αυτός. Είμαι τόσο εγωίστρια. Κολυμπώντας ας πούμε, θα ήθελα να φύγω. Μέσα στη θάλασσα. Θα ήταν ωραίο». Στη συνέχεια, ανέφερε: «Έχω πολλές μεταφυσικές εμπειρίες, με ονομάζω μάγισσα. Τα όνειρά μου κι οι διαισθήσεις μου… Θυμάμαι όταν πέθανε ο Βασίλης Τσιλιβίκας είχα δει ένα προφητικό όνειρο και δύο μέρες μετά, ήρθε ο Γιάννης και μου είπε ότι πέθανε». Όσο για τον σύντροφό της, Γιάννη Μποσταντζόγλου, είπε: «Την πρώτη φορά που γνωρίστηκα με τον Γιάννη, έλεγα “μπα, δεν μπορώ εγώ με αυτόν, εγώ θέλω ένα στήριγμα”. Ο Απόστολος Γκλέτσος με είχε διεκδικήσει πολύ, του άρεσα.

«Με τον Γιάννη μένουμε μαζί, αλλά δεν κοιμόμαστε στο ίδιο κρεβάτι»

Εγώ με τον Γιάννη είχαμε κάνει ένα παιδί, θήλαζα ακόμα κι ο Απόστολος μου έλεγε “δεν γίνεται, θα έρθω μια μέρα με λουλούδια και θα πω στον Γιάννη ότι θα σε παντρευτώ εγώ, αφού δεν το έχει κάνει αυτός”. Μετά γίναμε φίλοι. Με τον Γιάννη μένουμε μαζί, αλλά δεν κοιμόμαστε στο ίδιο κρεβάτι, σπανίως. Κάνει πάρα πολλή φασαρία, δεν μπορώ». Τέλος, για την παρουσίαση, την οποία και είχε «δοκιμάσει» κάποτε, ανέφερε: «Δεν με ενδιέφερε ο δρόμος της παρουσίασης και με ταλαιπώρησαν. Τους είχα στείλει κι επιστολή να ρωτήσω γιατί δεν με πήραν ξανά, αφού ήμουν η καλύτερη, όπως έλεγαν. Όλες οι κοπέλες που παίζανε, ήταν όλες με μέσον. Κι η Λένα Αρώνη με μέσο θα ήταν. Πώς έχει τώρα εκπομπή στην τηλεόραση;».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις