Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / «Κράτα την αναπνοή σου»: Μαθήτρια κατέληξε στο νοσοκομείο έπειτα από διαδικτυακό challenge
ΕΛΛΑΔΑ

«Κράτα την αναπνοή σου»: Μαθήτρια κατέληξε στο νοσοκομείο έπειτα από διαδικτυακό challenge

«Κράτα την αναπνοή σου»: Κράτησε την αναπνοή της μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της

Νέο challenge έχει κάνει την εμφάνισή του στο διαδίκτυο, θύμα του οποίου έπεσε μια 8χρονη μαθήτρια, που κατέληξε στο νοσοκομείο. Στο νέο challenge- που ονομάζεται «Κράτα την αναπνοή σου» και κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου- ανήλικα παιδιά μέσω βίντεο κρατάνε την ανάσα τους, καταγράφοντας μέχρι που μπορούν να αντέξουν.

Την ώρα της γυμναστικής μία 8χρονη μαθήτρια, βρήκε μαζί με τις φίλες της ένα απομονωμένο μέρος στο σχολείο για να δοκιμάσουν και εκείνες το νέο αυτό διαδικτυακό challenge. Τότε η 8χρονη κράτησε την αναπνοή της, μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της και λιποθύμησε μπροστά στους συμμαθητές της, σύμφωνα με τη μητέρα της.

«Έτσι όπως παίζαμε το παιχνίδι, ξαφνικά έπεσε κάτω σαν το ξύλο, ακούσαμε το κεφάλι της και δεν κουνιόταν. Ήταν κόκκινη σαν την ντομάτα, δηλαδή σταμάτησε το οξυγόνο της και την κουνούσαν», είπαν τα παιδιά, περιέγραψε η μητέρα της. «Μετά (σύμφωνα με τις περιγραφές των συμμαθητών της) έβγαλε μία δυνατή κραυγή, πήρε ανάσα και άρχισε να κλαίει», ανέφερε η μητέρα της σε εκπομπή του Mega.

Το 8χρονο κορίτσι επανήλθε, ωστόσο οι συμμαθητές της ανέφεραν στη γυμνάστρια πως έπεσε και χτύπησε, ενώ όπως υποστηρίζει η μητέρα της, δεν είχε καμία ενημέρωση. Μόνο όταν μίλησε με την κόρη της στο σχόλασμά της, κατάλαβε τι συνέβη και την πήγε στο νοσοκομείο. «Κατάλαβε και η ίδια το μέγεθος της σοβαρότητας και φοβήθηκε. Οι γιατροί της είπαν ότι αν ήταν ένα για ένα λεπτό παραπάνω δεν θα ξυπνούσε», είπε καταλήγοντας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις