Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κιμούλης – εξελίξεις: Παραπέμπονται σε δίκη Δώρα Χρυσικού, Ζέτα Δούκα και δύο γιατροί
ΕΛΛΑΔΑ

Κιμούλης – εξελίξεις: Παραπέμπονται σε δίκη Δώρα Χρυσικού, Ζέτα Δούκα και δύο γιατροί

Κιμούλης - εξελίξεις: Τι λένε οι δικηγόροι

Με τις εξελίξεις στην υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη, ασχολήθηκε σήμερα η εκπομπή «Super Κατερίνα», με τον δικηγόρο του ηθοποιού να αποκαλύπτει ότι τόσο η Ζέτα Δούκα, όσο και η Δώρα Χρυσικού, αλλά και δύο γιατροί, παραπέμπονται σε δίκη. Υπενθυμίζεται ότι, ο Γιώργος Κιμούλης είχε προ ολίγων μηνών καταθέσει αγωγή σε βάρος των Ζέτα Δούκα, Δώρα Χρυσικού και Νίκου Ψαρρά, με τους τρεις ηθοποιούς να απαντούν επίσης με αγωγές, στο πλαίσιο της δημόσιας καταγγελίας της Ζέτας Δούκα, ότι είχε δεχτεί σωματική, ψυχολογική και λεκτική κακοποίηση από τον Γιώργο Κιμούλη, στη διάρκεια της συνεργασίας τους.

Στα νεότερα της υπόθεσης, και σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο του Γιώργου Κιμούλη, οι δύο γιατροί που φέρονται να έχουν υπογράψει βεβαιώσεις, σχετικά με προβλήματα υγείας που δημιουργήθηκαν στη Ζέτα Δούκα, από την πίεση που ζούσε την περίοδο που συνεργαζόταν με τον Γιώργο Κιμούλη, παραπέμπονται σε δίκη. Παράλληλα, παραπέμπεται σε δίκη σε ποινικό δικαστήριο και η Ζέτα Δούκα για ηθική αυτουργία, ενώ η Δώρα Χρυσικού παραπέμπεται σε δίκη για εξύβριση διά του Τύπου και συκοφαντική δυσφήμηση προς τον Γιώργο Κιμούλη.

Δικηγόρος Γιώργου Κιμούλη: Οι γιατροί έδωσαν ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις για να τις χρησιμοποιήσει η Ζέτα Δούκα στο δικαστήριο

«Πρέπει να δικαστούν αυτοί οι άνθρωποι για τα όσα τα αδικήματα που κρίθηκαν από τον εισαγγελέα ως αδικήματα. Οι γιατροί θα δικαστούν τον Οκτώβριο του 2024 και τον Νοέμβριο του 2024 η κ. Χρυσικού. Αυτές είναι οι ημερομηνίες των δικασίμων, που θα κάτσουν οι κατηγορούμενοι για τα αδικήματα που τέλεσαν. Οι γιατροί, επειδή έδωσαν ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις για να τις χρησιμοποιήσει η κ. Ζέτα Δούκα και οι ομόδικοί της στο δικαστήριο», ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος.

«Τότε είχαμε κάνει μηνύσεις, διότι θεωρήσαμε ότι αυτά που είπαν στις τηλεοράσεις, είναι ψευδή. Προσφύγαμε στα δικαστήρια και προς στιγμήν δικαιωνόμαστε διότι οι μηνύσεις δεν μπήκαν στο αρχείο. Και ο εισαγγελέας που τα μελέτησε και ο εισαγγελέας που τα υπέγραψε τα κατηγορητήρια, τα στέλνει προς εκδίκαση στο δικαστήριο», πρόσθεσε ο ίδιος.

Απάντηση στον συνάδελφό του έδωσε ο δικηγόρος της Ζέτας Δούκα, Γιώργος Γεραρής

«Ούτε η Ζέτα Δούκα, ούτε οι γιατροί, έχουν λάβει κάποια κλήση για το ακροατήριο. Αυτές είναι πληροφορίες, προφανώς, που έχει ο κ. Καπερνάρος, εμείς δεν έχουμε λάβει επισήμως καμία κλήση, επομένως εμείς περιμένουμε να δούμε αν ισχύει. Όταν λάβουν το κλητήριο θέσπισμα η κ. Δούκα και οι γιατροί, και αναλόγως του περιεχομένου του, θα ασκήσουν και προσφυγή».

«Ακόμα και αν παραπεμφθούν στο δικαστήριο, στο ακροατήριο δηλαδή, ένας δικηγόρος γνωρίζει πολύ καλά ότι 9 στις 10 υποθέσεις παραπέμπονται στο ακροατήριο. Γιατί επιχαίρει ο κ. Κιμούλης; Δεν είναι καμία φοβερή νίκη αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή, γιατί όλες οι υποθέσεις σχεδόν φτάνουν στο ακροατήριο, γιατί εκεί με την προφορικότητα της διαδικασίας θα αποδειχθεί ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα. Το σημαντικό είναι να δούμε αν η αγωγή που έχει ασκήσει ο κ. Κιμούλης, θα γίνει αποδεκτή, και εκεί μετά θα συζητήσουμε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις