Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Έργο κυβέρνησης Μητσοτάκη: Πόσες επιχειρήσεις άνοιξαν την τελευταία πενταετία
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έργο κυβέρνησης Μητσοτάκη: Πόσες επιχειρήσεις άνοιξαν την τελευταία πενταετία

Έργο κυβέρνησης Μητσοτάκη: «Πάνω από 120.000 νέες επιχειρήσεις έχουν ανοίξει την τελευταία πενταετία», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας

Τα Βραβεία «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας», που απονέμονται από το ΕΕΑ, αποτελούν θεσμό και τυγχάνουν μεγάλης αποδοχής από τον επιχειρηματικό, επιμελητηριακό και πολιτικό κόσμο, θα απονεμήθηκαν την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, στις 18:30, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» στην αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, ΕΛΣ. Με γνώμονα τη στήριξη και ανάδειξη της υγιούς επιχειρηματικότητας, το ΕΕΑ θα επιβραβεύσει για ακόμη μία χρονιά μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επαγγελματίες που αντέχουν στις διαδοχικές οικονομικές κρίσεις, αλλά και που καταφέρνουν, με όραμα, προσπάθεια και υπευθυνότητα να αναπτυχθούν και να καινοτομήσουν.

Στην απονομή των βραβείων συμμετείχε και ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, ο οποίος δήλωσε :«Περισσότερες από 120.000 νέες επιχειρήσεις έχουν ανοίξει την τελευταία πενταετία και μόνο το 2022 άνοιξαν 24.000 νέες επιχειρήσεις κι αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να πάμε καλύτερα τα επόμενα χρόνια». Ο υπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε από το βήμα της εκδήλωσης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για την απονομή των βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας. Ο υπουργός σημείωσε ότι όλη η κυβέρνηση είναι στοχοπροσηλωμένη να βοηθήσει την επιχειρηματικότητα, ώστε δια μέσου της ιδιωτικής πρωτοβουλίας να εξακολουθήσουν να υπάρχουν αυξημένοι ρυθμοί ανάπτυξης, για πολλά χρόνια, και να προσεγγίσουμε τους ευρωπαϊκούς ρυθμούς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις