Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπισμπίκης στη Βανδή: Το viral βίντεο και το… ποτήρι που όλοι ψάχνουν
LIFESTYLE

Μπισμπίκης στη Βανδή: Το viral βίντεο και το… ποτήρι που όλοι ψάχνουν

Μπισμπίκης στη Βανδή: «Να βρείτε κάποιον να σας κοιτάζει έτσι» σχολιάζουν

Η Δέσποινα Βανδή έχει ξεκινήσει εδώ και κάποιο διάστημα τις εμφανίσεις της σε γνωστό κέντρο διασκέδασης της Αθήνας, μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη. Μεταξύ των θαμώνων, βρίσκεται συχνά και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος στέκεται συνήθως πολύ κοντά στην πίστα και αποθεώνει τη σύντροφό του, την ώρα που τραγουδάει. Σε βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο TikTok, θαμώνας του μαγαζιού απαθανάτισε με την κάμερα του κινητού του τον ηθοποιό να «χαζεύει» τη Δέσποινα Βανδή, παρακολουθώντας τη να χορεύει με το αποκαλυπτικό κόκκινο κορμάκι που προκάλεσε σάλο, στις πρώτες της εμφανίσεις.

@stavroulakalathaki #fyp #fypage #ολοι #real #fypp #greekviral #fy #sologreco #stauroulakalathaki #greekvideo #fypシ゚viral #laiko #greektiktok #fypageシ ♬ πρωτότυπος ήχος – stavroula kalathaki

«Να βρείτε έναν να σας κοιτάζει όπως ο Μπισμπίκης τη Δέσποινα» γράφει ένα σχόλιο.

Το βίντεο έγινε viral στην πλατφόρμα, τόσο για τον τρόπο που ο ηθοποιός διασκέδασε με τη σύντροφό του, αλλά και για τη μεγάλη προσήλωση που της έδειχνε. Πολλοί παρατήρησαν, ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν τόσο «απορροφημένος» στο σόου της καλής του, που δεν κατάλαβε ότι στο χέρι του δεν κρατούσε ποτήρι με ποτό.

«Τι κρατάει ακριβώς στο χέρι;» γράφουν στο βίντεο. «Στο άλλο χέρι κρατάς το ποτήρι» πρόσθεσε ένας άλλος. Ορισμένοι χρήστες της πλατφόρμας άνοιξαν συζήτηση σχετικά με το αν κρατάει κάτι, που δεν φαίνεται στην κάμερα. Οι περισσότεροι, ωστόσο, κατέληξαν στο ότι ο ίδιος απλά είχε ξεχαστεί και νόμιζε πως κρατούσε το ποτήρι του.

mpismpiksi983 bisbikis11 mpismpikis32 mpismpikis823 mpismpikis22222
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις