Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιούλικα Σκαφιδά – παιδί: Η πρώτη φωτογραφία της μετά τη γέννηση του γιου της
LIFESTYLE

Γιούλικα Σκαφιδά – παιδί: Η πρώτη φωτογραφία της μετά τη γέννηση του γιου της

Γιούλικα Σκαφιδά - παιδί: Φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο με τα μπλε μπαλόνια

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο η Γιούλικα Σκαφιδά, πριν από λίγες μέρες. Η ηθοποιός, το πρωί της Δευτέρας 27 Νοεμβρίου, ανάρτησε στο Instagram την πρώτη της φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο, με την ίδια να φαίνεται στην άκρη του στιγμιότυπου, να κρατά ένα από τα μπλε μπαλόνια που υπάρχουν στο δωμάτιό της. Στο story της έγραψε: «Καλημέρα. Καλή εβδομάδα, Τόσες όμορφες ευχές. Τόση αγάπη». Την είδηση της γέννησης του παιδιού της ηθοποιού, μετέφερε η Δανάη Μπάρκα, με την οποία τις συνδέει φιλική σχέση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πάμε Δανάη», η ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μητέρα, γεννώντας ένα υγιέστατο αγοράκι. Κατά την έναρξη της εκπομπής, η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε: «H Γιούλικα Σκαφιδά έγινε μαμά. Είναι όλοι καλά στο μαιευτήριο, δεν μπορώ να σας αποκαλύψω πολλά, αλλά από τις φωτογραφίες θέλω να σας πω ότι το μεγαλύτερό της ταλέντο θα το ανακαλύψει από εδώ και πέρα». Πρόσθεσε επίσης: «Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή μας βλέπει με το μωράκι αγκαλιά. Φυσικά και πήρα την άδεια για να το ανακοινώσω».

Η ηθοποιός είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, τον Σεπτέμβριο

Το απόγευμα της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου, η ηθοποιός ανάρτησε στο Instagram δύο φωτογραφίες της, δείχνοντας την ίδια να ποζάρει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, κρατώντας τα πόδια του σκύλου της. Στο δεύτερο στιγμιότυπο, εμφανίζεται και πάλι η ίδια να κρατά στα χέρια της το υπερηχογράφημα του μωρού. Τις φωτογραφίες συνόδευσε με ένα μήνυμα. «Με απόλυτη συναίσθηση της σκοτεινής πραγματικότητας των τελευταίων ημερών, της οργής, του φόβου για το αύριο, της απελπισίας και της αγωνίας που βιώνουν πολλοί συνάνθρωποί μου, θα ‘θελα να βάλω στο τραπέζι τη λέξη ελπίδα. Μια λέξη η οποία με κατακλύζει και με γεμίζει αυτήν την περίοδο που ζω τη δική μου προσωπική όμορφη στιγμή. Η ελπίδα είναι απαραίτητη, μαζί με την καλοσύνη και την αισιοδοξία για να ονειρεύομαι έναν κόσμο που θα αξίζει στο δικό μου πλάσμα» έγραψε η Γιουλίκα Σκαφιδά.

Η φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις