Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπαντόσα – Τσιτσιπάς: Δημόσια ερωτική εξομολόγηση από τις Μαλδίβες
LIFESTYLE

Μπαντόσα – Τσιτσιπάς: Δημόσια ερωτική εξομολόγηση από τις Μαλδίβες

Η Πάουλα Μπαντόσα απάντησε δημόσια στον Στέφανο Τσιτσιπά ο οποίος δήλωσε φουλ ερωτευμένος με την Ισπανίδα

Τις διακοπές τους στις Μαλδίβες απολαμβάνουν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα με την Ισπανίδα να έχει διάθεση για ερωτικές εξομολογήσεις.

Ο Στέφανος είχε επισκεφτεί για λίγες ημέρες την Ελλάδα και πριν πετάξει για τις Μαλδίβες μίλησε για την σχέση του με την Πάουλα όπου και δήλωσε πως είναι φουλ ερωτευμένος!

Η Ισπανίδα έσπευσε να του απαντήσει μέσω twitter.

Η σπουδαία τενίστρια έγραψε στο twitter «Ο Στέφανος είναι…» και έβαλε μια λίστα από επίθετα για να χαρακτηρίσει τον σύντροφό της και μεταξύ αυτών είναι «όμορφος», «έξυπνος», «ώριμος», «τρυφερός», «ταπεινός», «ρομαντικός», «γενναιόδωρος» και «χαρισματικός». Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Μάϊο και δείχνει να είναι έτοιμο για το επόμενο βήμα στη σχέση του. Ο Στέφανος είχε δηλώσει πως η Πάουλα είναι πλέον μέλος της οικογένειας Τσιτσιπά ενώ εκείνη έχει ξεκινησει να μαθαίνει ελληνικά για χάρη του.

Μάλιστα η πρώτη λέξη που συλλάβισε είναι η “αγάπη”. Οι δύο τους έχουν δηλώσει συμμετοχή στον αγώνα επίδειξης στο Άμπου Ντάμπι τις ημέρες των Χριστουγέννων ενώ στις αρχές του χρόνου θα ταξιδέψουν στην Αυστραλία όπου ξεκινούν τα τουρνουά της ATP και της WTA.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις