Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Θεσσαλονίκη – εγκατάλειψη: Οδηγός ΙΧ παρέσυρε δυο πεζούς
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Θεσσαλονίκη – εγκατάλειψη: Οδηγός ΙΧ παρέσυρε δυο πεζούς

Τροχαίο Θεσσαλονίκη - εγκατάλειψη: Με ελαφρά τραύματα οι δύο πεζοί - Ο οδηγός εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα από αστυνομικούς στην περιοχή της Σταυρούπολης

Από ΙΧ αυτοκίνητο παρασύρθηκαν σήμερα γύρω στις 10:30 το πρωί δύο άτομα, ένας άνδρας και μία γυναίκα, ενώ κινούνταν πεζοί στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Δωδεκανήσου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο οδηγός του οχήματος, αμέσως μετά την παράσυρση, εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος και εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα από αστυνομικούς στην περιοχή της Σταυρούπολης για να οδηγηθεί στη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Τόσο ο άντρας, όσο και η γυναίκα φέρουν ελαφρά τραύματα και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο της πόλης.

Tροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Πεζός παρασύρθηκε από μοτοσικλέτες

Τα τροχαία ατυχήματα δεν έχουν σταματημό, καθώς την περασμένη εβδομάδα σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη ακόμη ένα , όταν ένας άνδρας στην προσπάθειά του να διασχίσει τον δρόμο, παρασύρθηκε από δύο μοτοσικλέτες. Ειδικότερα, όπως αναφέρει το thestival.gr, το ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (19/11) στην οδό Αγγελάκη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο άνδρας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις