Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παπακαλιάτης – μαέστρο: Η Κλέλια πέρα από ανακουφιστικά όμορφη, είναι πολύ ταλαντούχα
LIFESTYLE

Παπακαλιάτης – μαέστρο: Η Κλέλια πέρα από ανακουφιστικά όμορφη, είναι πολύ ταλαντούχα

Παπακαλιάτης - μαέστρο: Πιστεύω ότι με τον δεύτερο κύκλο η ιστορία θα κλείσει, πρόσθεσε

Για τον νέο κύκλο του «Maestro» μίλησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη», μαζί με την Κλέλια Ανδριολάτου. Οι δύο πρωταγωνιστές σχολίασαν τη σχέση τους τόσο σε συναδελφικό, όσο και σε φιλικό επίπεδο, ενώ αναφέρθηκαν και στο «ταξίδι» της σειράς, στο εξωτερικό μέσω του Netflix. «Η Κλέλια πέρα από ανακουφιστικά όμορφη είναι και πάρα πολύ ταλαντούχα. Πρέπει να δουν όλοι αυτό το έργο γιατί είναι εξαιρετική και είμαι πολύ υπερήφανος» είπε αρχικά, ο δημιουργός του «Maestro».

Για το μέλλον της σειράς δήλωσε: «Τελειώσαμε τα γυρίσματα του πρώτου μέρους του δευτέρου κύκλου του «Μaestro». Ο δεύτερος κύκλος θα βγει ανάλογα με το MEGA και το Netflix εκεί γύρω στον Μάρτιο με Απρίλιο ή Μάϊο, θα δείξει το ταξίδι του ‘Μaestro’ το έχω ζήσει έντονα και το ζω και αισθάνομαι πολύ τυχερός για όλο αυτό που γίνεται. Δεν μπορώ να κάνω περισσότερα επεισόδια όσο και αν συναισθηματικά θα ήθελα. Πιστεύω ότι με τον δεύτερο κύκλο του ‘Μaestro’ η ιστορία θα κλείσει».

Με τη σειρά της, η Κλέλια Ανδριολάτου σημείωσε: «Πάντα έχεις άγχος σε μια παράσταση αλλά είμαι πολύ χαρούμενη. Κάλεσα τον Χριστόφορο στην πρεμιέρα μου, είχα άγχος που ήταν από κάτω αλλά πιο πολύ χαρά γιατί με στηρίζει και με αγαπάει πολύ. Κάθε φορά είναι και καλύτερα στα γυρίσματα, πονάνε τα ζυγωματικά μου από τη χαρά μου. Αυτά τα δυο χρόνια του ‘Μaestro’ έχω γεμίσει με τόση αγάπη , νιώθω ότι ανήκω σε μια οικογένεια. Θέλω να ελπίζω ότι στο δεύτερο κύκλο θα έρθω κοντά με τον Ορέστη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις