Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Επίθεση σε ΚΤΕΛ: Άγνωστοι πέταξαν πέτρες κι έσπασαν τζάμια
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επίθεση σε ΚΤΕΛ: Άγνωστοι πέταξαν πέτρες κι έσπασαν τζάμια

Επίθεση σε ΚΤΕΛ: Δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός - Στο σημείο στάλθηκε νέο λεωφορείο, για να συνεχιστεί κανονικά το δρομολόγιο

Πέτρες σε λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μεσσηνίας που εκτελούσε το δρομολόγιο από Καλαμάτα προς Αθήνα πέταξαν άγνωστοι το απόγευμα της Πέμπτης (23/11), στον αυτοκινητόδρομο του Μορέα. Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, το περιστατικό συνέβη στο ύψος των διοδίων των Αρφαρών, με τους επιβάτες του λεωφορείου να τρομάζουν, αφού έσπασε το τζάμι παραθύρου στο πίσω μέρος του οχήματος. Σε επικοινωνία που είχε το τοπικό μέσο με τον πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μεσσηνίας, επιβεβαιώθηκε το περιστατικό και συμπλήρωσε ότι το ευχάριστο ήταν ότι δε σημειώθηκε τραυματισμός. Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι άμεσα στο σημείο στάλθηκε νέο λεωφορείο, για να συνεχιστεί κανονικά το δρομολόγιο, κλήθηκε η Αστυνομία, ενώ, όπως είπε, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει τέτοιο περιστατικό στο συγκεκριμένο σημείο.

messinia-ktel1 messinia-ktel2

Τρίκαλα: Τοξικομανείς μαχαιρώθηκαν μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Καρδίτσας – Πώς έγινε το περιστατικό

Άγριο σκηνικό με δύο άντρες μέρα μεσημέρι μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Καρδίτσας στα Τρίκαλα. Ένας 32χρονος με έναν 38χρονο «πιάστηκαν στα χέρια», με τον έναν από αυτούς να βγάζει μαχαίρι, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι δύο. Στο newsit.gr μίλησε ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Καρδίτσας, Χρυσόστομος Πεσλής, ο οποίος αναφέρει ότι οι δύο άντρες, 32 και 38 χρονών, είναι τοξικομανείς. «Πηγαίνουν κάθε μέρα για απεξάρτηση στον ΟΚΑΝΑ, είναι μία μονάδα στο νοσοκομείο των Τρικάλων. Και στην επιστροφή, δεν ξέρω για ποιον λόγο διαπληκτίστηκαν, ο ένας είχε μαχαίρι και μαχαίρωσε τον άλλον. Ευτυχώς, ο οδηγός είχε την ψυχραιμία και σταμάτησε παρακάτω και αμέσως πήρε τηλέφωνο. Ήρθε το ασθενοφόρο, συνοδεία της αστυνομίας και τους πήγαν στο νοσοκομείο».

Όπως περιγράφει ο κ. Πεσλής, «μέσα στο λεωφορείο ήταν περίπου είκοσι άτομα, οι οκτώ πήγαιναν για απεξάρτηση. Στις 11 έφευγε το λεωφορείο από Τρίκαλα προς Καρδίτσα. Το περιστατικό έγινε κατά τις 11.05. Είναι ένα λυόμενο στο νοσοκομείο, όπου τους υποδέχονται εκεί και τους δίνουν κάποια υποκατάστατα και τη θεραπεία που ακολουθούν, διαρκεί 1-2 ώρες και επιστρέφουν με το επόμενο δρομολόγιο στην Καρδίτσα».

Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ επικοινώνησε με τον οδηγό του λεωφορείου, ο οποίος του είπε ότι «με το που μπήκαν μέσα ξεκίνησαν φασαρία. Του φώναξαν οι επιβάτες “μαχαιρώνονται, εδώ έχει αίματα“. Πήρε αμέσως τηλέφωνο και σταμάτησε το λεωφορείο. Έγιναν όλα αστραπιαία, όπως κατάλαβα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις