Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βάρκιζα τροχαιο: Νέα κορίτσια τα θύματα, κανείς δεν φορούσε ζώνη
ΕΛΛΑΔΑ

Βάρκιζα τροχαιο: Νέα κορίτσια τα θύματα, κανείς δεν φορούσε ζώνη

Βάρκιζα τροχαιο: Συγκινεί ο φίλος της 18χρονης που σκοτώθηκε στο τροχαίο - Το αυτοκίνητο που συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο ΙΧ οδηγούσε η ξαδέλφη της

Απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του φρικτού τροχαίου στα Λιμανάκια στη Βάρκιζα. Δυο νεαρά κορίτσια ηλικίας 18 και 23 ετών έχασαν τη ζωή τους επί τόπου. Το τροχαίο συνέβη στα Λιμανάκια πριν τη Βάρκιζα και περίπου ένα χλμ. μετά τη Λίμνη Βουλιαγμένης, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το ένα από τα δύο οχήματα βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση. Το αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Αθήνα οδηγούσε ένας 24χρονος και ήταν ο μόνος επιβαίνων. Το αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Βάρκιζα είχε 5 επιβαίνοντες. Οδηγός ήταν μια 19χρονη και επέβαιναν ακόμη δύο αγόρια -ο ένας εκ των οποίων 19 ετών- και δύο κορίτσια. Τα δύο κορίτσια ηλικίας 18 και 23 ετών, ξαδέρφες, ανασύρθηκαν νεκρές. Οι δύο οδηγοί των οχημάτων και τα δύο αγόρια επιβαίνοντες του δεύτερου οχήματος τραυματίστηκαν ελαφρά.

Τροχαίο στα Λιμανάκια στη Βάρκιζα -Κανείς από τους 6 επιβαίνοντες δεν φορούσε ζώνη

Κανείς, τόσο οι οδηγοί του οχήματος όσο και οι τέσσερις επιβαίνοντες στα δύο οχήματα δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας. Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, η πυροσβεστική χρειάστηκε ώρα για τον απεγκλωβισμό των νεκρών κοριτσιών ενώ συντρίμμια των αυτοκινήτων έχουν εκτοξευτεί σε μεγάλη απόσταση. Τα δύο κορίτσια έχασαν τη ζωή τους επί τόπου, ανασύρθηκαν νεκρές και ο θάνατος τους διαπιστώθηκε μετά τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο.

Βάρκιζα: Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα με τις δυο νεαρές – «Είπαμε μια καληνύχτα με τη Στέλλα και αυτό ήταν»

Ο φίλος της 18χρονης Στέλλας ο τελευταίος άνθρωπος που επικοινώνησε μαζί της πριν από το δυστύχημα, μιλά στο protothema.gr για την αγωνία που έζησε ο ίδιος και η οικογένεια του κοριτσιού μέχρι, δυστυχώς, να επιβεβαιωθεί το τραγικό νέο.

«Είπαμε ένα καληνύχτα στις 23:10. Σχόλασε από τη δουλειά, πήγε μία βόλτα με την ξαδέλφη της, μου έστειλε μια φωτογραφία το πρόσωπό της και αυτό ήταν. Έστειλα μήνυμα, κοιμήθηκα και δεν πήρα ποτέ το καληνύχτα. Με πήρε η μάνα της τηλέφωνο τα ξημερώματα και μου είπε το μοιραίο. Δεν ήξερε πως συνέβη, τίποτα», λέει ο φίλος της 18χρονης που συνήθως έπαιρνε την κοπέλα του από τη δουλειά με το αυτοκίνητό του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις