Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Άκης Μάντζιος: Μιλά για τον Άρη και για το παιχνίδι εν όψει του Παναθηναϊκού
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άκης Μάντζιος: Μιλά για τον Άρη και για το παιχνίδι εν όψει του Παναθηναϊκού

Άκης Μάντζιος: "Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά"

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Την Κυριακή (26/11, 20:30, NovaSport) ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για την 12η αγωνιστική της Super League στο Γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης στην Θεσσαλονίκη. Ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του στη NOVA τόνισε πως πρέπει οι κίτρινοι να είναι έτοιμοι πνευματικά και σωματικά για την δυσκολία της αναμέτρησης.

Οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου:

Για το εάν η διακοπή με τις εθνικές ομάδες βοήθησε τον Άρη: “Σίγουρα κάθε διακοπή βοηθάει, όπως γνωρίζουμε είχαμε αρκετούς τραυματίες, οπότε κάθε διακοπή είναι ωφέλιμη για την ομάδα μας”.

Ποιους παίκτες υπολογίζει: “Έχουμε την επιστροφή του Φαμπιάνο και του Οντουμπάτζο, σε πολύ καλή κατάσταση είναι ο Ζουλ και θα είναι διαθέσιμος. Με τον Φεράρι θα δούμε μέχρι τελευταία στιγμή σε τι κατάσταση θα βρίσκεται, από εκεί και πέρα άλλες δύο εβδομάδες προπονήσεων πήρε και ο Σαβέριο ο οποίος ήταν πολύ καιρό έξω αλλά πλέον είναι υγιέστατος”.

Μετά την νίκη του Βόλου με 0-2 ποια είναι η ψυχολογία;

“Σημαντική νίκη, πήγαμε στην διακοπή με νίκη, δουλέψαμε καλά αυτές τις δύο εβδομάδες και με τις επιστροφές που έχουμε θα είμαστε έτοιμοι όσον αφορά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό”.

Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό: “Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα έχει έναν κορμό, έχει έναν προπονητή που είναι εκεί τρία χρόνια, είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα και φαίνεται στην εικόνα της στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη θα είναι ένα παιχνίδι δύσκολο αλλά από εκεί και πέρα εμείς παίζουμε στο γήπεδο μας, θα έχουμε τον κόσμο μας που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά για να ανταπεξέλθουμε στην δυσκολία αυτού του παιχνιδιού”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις