Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αντώνης Τζανακόπουλος ΣΥΡΙΖΑ: Με Metallica άνοιξε την πόρτα της εξόδου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντώνης Τζανακόπουλος ΣΥΡΙΖΑ: Με Metallica άνοιξε την πόρτα της εξόδου

Αντώνης Τζανακόπουλος ΣΥΡΙΖΑ: «Συνειδητοποίησε ότι δεν ανήκεις, Αποσυνδέσου με κάποιο τρόπο» - Σαφές το μήνυμα από τον Αντώνη Τζανακόπουλου

Με τους στίχους από το τραγούδι «That Was Just Your Life» των Metallica έθεσε εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο αδερφός του Δημήτρη Τζανακόπουλου, Αντώνης. Ο Αντώνης Τζανακόπουλος, με ανάρτησή του στα social media ανακοίνωσε, χθες, την αποχώρησή του, μαζί και με άλλα μέλη, από την Οργάνωση Μελών (ΟΜ) Ηνωμένου Βασιλείου και τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

«Δεν αγωνιστήκαμε τόσα χρόνια για να επαναφέρουμε την Ελλάδα των νοικοκυραίων, όπου ούτε η Αριστερά ούτε η διαφορετικότητα έχουν θέση. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει απωλεσθεί προ πολλού. Η ΠΣ βαδίζει ολοταχώς προς την Κεντροδεξιά» σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση αποχώρησής του. Μάλιστα ο Αντώνης Τζανακόπουλος συνοδεύει την ανάρτηση με στίχους από τραγούδι των Μetallica «Συνειδητοποίησε ότι δεν ανήκεις, Αποσυνδέσου με κάποιο τρόπο» στέλνοντας σαφές μήνυμα και για το τι θα πράξουν οι 6 + 6, ηγετικό στέλεχος των οποίων είναι ο αδερφός του, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις