Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ: Ο νέος χορηγός του δικέφαλου στο μπάσκετ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ: Ο νέος χορηγός του δικέφαλου στο μπάσκετ

ΠΑΟΚ: Ποιος είναι ο νέος χορηγός του ΠΑΟΚ

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ παρουσίασε επισήμως το νέο χορηγό της ομάδας, που θα είναι η «Winmasters». Στο πλαίσιο της έναρξης της συνεργασίας των δυο πλευρών, ο δικέφαλος  του Βορά παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο κλειστό της Πυλαίας. Σε αυτή παραβρέθηκαν οι Θανάσης Χατζόπουλος (πρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚ), Βασίλης Τριλυράκης (αντιπρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚ), Βαγγέλης Μαργαρίτης (αρχηγός) και Θωμάς Τζόκας (CEO Winmasters) δήλωσαν ότι:

Ο Τζόκας ανάφερε ότι: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που από το βήμα αυτό ανακοινώνω τη συνεργασία με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται διαπιστευτήρια, γιατί είναι μία από τις λαοφιλέστερες ομάδες στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα έχουμε κάνει μια καλή παρουσία και έχουμε καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου. Έχουμε μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες στον αθλητισμό και παρουσιάζουμε τις καλύτερες αποδόσεις στο στοίχημα. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα του ΠΑΟΚ και τους παίκτες του. Θέλω να καλέσω όλο τον φίλαθλο κόσμο της Θεσσαλονίκης να στηρίξει τον ΠΑΟΚ και να γεμίσει το γήπεδο. Σας ευχαριστώ πολύ, ιδιαίτερα εσάς κύριε Χατζόπουλο. Ήρθαμε σε συμφωνία μέσα σε λίγα λεπτά».

Η συνέχεια δηλώσεων του Τζόκα

Και συμπλήρωσε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες. Δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε, έχουμε συνεργαστεί και με τον ερασιτέχνη. Μένουμε συνεπείς στο χορηγικό μας πρόγραμμα. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια άριστη συνεργασία. Βλέπω την προσπάθεια. Το brand name του ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλο, έχει χαρίσει στιγμές δόξας στον ελληνικό αθλητισμό. Είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα. Τα αυτοκόλλητα και οι φανέλες τυπώθηκαν σε λιγότερο από 24 ώρες. Αυτό συνέβη από την προσπάθεια της διοίκησης. Οι συζητήσεις όταν κρατάνε πολύ δεν φτάνουν σε καλό αποτέλεσμα. Είναι μια αρχή στο χορηγικό μας πρόγραμμα, πάντα με γνώμονα στο καλό του αθλητισμού», ανέφερε και συνέχισε: «Για εμάς ήταν μια πολύ εύκολη διαδικασία. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα κορυφαίο brand name κι έτσι φτάσαμε σε συνεργασία. Οι συνεργασίες είναι απαραίτητες για τον επαγγελματικό αθλητισμό. Η Winmasters καθιερώνεται στις κορυφαίες εταιρείες, όταν συνεργάζεται με κορυφαίες ομάδες. Είναι αμφίδρομη η σχέση και τα οφέλη είναι πολλαπλά και για τους δύο».

Επίσης, ο Τζόκας δήλωσε: «Αυτές οι συνεργασίες γίνονται πάντα με ορίζοντα. Σκοπός είναι να αποκομίσουμε οφέλη και οι δύο. Υπήρχαν σημαντικοί οικονομικοί παράγοντες που καθορίζουν την επαγγελματική συνεργασία. Δεν ξεκινήσαμε τη συνεργασία για να την ολοκληρώσουμε σε έξι μήνες. Θέλουμε να δώσουμε λίγο χρόνο για να βρούμε τα πατήματά μας. Θέλουμε να επενδύσουμε σε αυτή τη χημεία».

Και πρόσθεσε: «Θέλουμε να πλησιάσουμε την καρδιά όλων των φιλάθλων. Θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα στην εταιρεία μας και να πλησιάσουμε περισσότερο το κοινό. Θα γίνουν δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα κι ακόμα περισσότερα. Θα γίνει μεγάλη προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα. Είναι πολλές οι δράσεις που συμβαίνουν σε ένα χορηγικό πρόγραμμα. Οι νίκες μόνο χαρά φέρνουν στους φιλάθλους, στους χορηγούς και τη διοίκηση. Χαιρόμαστε όταν βλέπουμε ότι επιλέξαμε μια ομάδα που προσφέρει χαρές. Οι νίκες είναι αυτές που τροφοδοτούν τους φιλάθλους και είναι το εφαλτήριο για να συνεχίζουμε. Οι ήττες είναι μέρος του παιχνιδιού, ωστόσο εμείς στοχεύουμε στις νίκες».

Τι αναφέρει ο Χατζόπουλος

Από την πλευρά του, ο Χατζόπουλος δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την Winmasters στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Η συμφωνία μας ολοκληρώθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια για χρόνια. Μας αρέσει πολύ το όνομά σας, Winmasters. Είμαστε γεννημένοι μαχητές και νικητές. Θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. Στον αθλητισμό υπάρχει πάντα η ήττα, αλλά ακόμη κι εκεί πάντα κάτι κερδίζουμε. Είμαστε στη μέση μιας σημαντικής σεζόν και η ομάδα μας είναι σε ένα καλό δρόμο. Θέλουμε να πετύχουμε και στο τέλος της σεζόν να είμαστε ικανοποιημένοι και περήφανοι γι’ αυτά που έχουμε κάνει. Η παρουσία της Winmasters πρέπει να είναι μέσα κι έξω από τις γραμμές».

Επίσης, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ τόνισε: «Στον αθλητισμό είναι απαραίτητη η συνεργασία με τους χορηγούς. Οι επαγγελματικές ομάδες έχουν ανάγκες εσόδων. Έχουν έναν προϊόν, αλλά έχουν πολλά έξοδα. Μέσω των χορηγιών βρίσκεται ένα κομμάτι των εσόδων της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ απαριθμεί κάποια εκατομμύρια φιλάθλους, καταλαβαίνετε πώς δίνει μια μεγάλη αξία στους χορηγούς. Εκεί κρίνεται μια συνεργασία και πόσο πετυχημένη είναι αυτή. Ελπίζω ότι θα έχουμε τα αποτελέσματα που θα μας κάνουν να συνεχίσουμε τη συνεργασία μετά από πολλά χρόνια». Τέλος, ο Χατζόπουλος δήλωσε και πρόσθεσε: «Προσπαθώ να είμαι αληθινός. Εγώ είμαι αυτός, ένας αληθινός άνθρωπος. Νομίζω ότι το καταλαβαίνουν αμέσως οι συνομιλητές μου. Με τον κύριο Τζόκα ήρθαμε πολύ κοντά αμέσως, υπήρχε ταύτιση. Συζητώντας μέσα σε λίγα λεπτά, καταλάβαμε ότι έχουμε την ίδια φιλοσοφία. Έχουμε και οι δύο αληθινά αισθήματα και ταιριάζουν τα χνώτα μας».

Από την πλευρά του, ο Μαργαρίτης τόνισε: «Θέλω να πω εκ μέρους όλους των συμπαικτών μου ότι ευχαριστούμε την Winmasters. Θέλουμε να πετύχουμε όλους τους στόχους, που έχουμε θέσει ως ομάδα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις