Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιάννης Μπέζος – συνέντευξη: «Δεν δέχομαι την εμπάθεια και τα κακά ελληνικά»
LIFESTYLE

Γιάννης Μπέζος – συνέντευξη: «Δεν δέχομαι την εμπάθεια και τα κακά ελληνικά»

Γιάννης Μπέζος - συνέντευξη: Ο Γιάννης Μπέζος απαντά στα επικριτικά σχόλια για τον χαρακτήρα του

Τη δική του οπτική στο ζήτημα που έχει προκύψει τελευταία, αναφορικά με τους ηθοποιούς που αναλαμβάνουν ρόλο παρουσιαστή στην τηλεόραση, δίνει ο Γιάννης Μπέζος. Σε σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, με αφορμή την πρεμιέρα του Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, ο κ. Μπέζος σχολιάζει για το θέμα: «Δεν είναι κακό (να παρουσιάζουν ηθοποιοί εκπομπές ), το θέμα είναι αν είσαι πετυχημένος σαν παρουσιαστής ή όχι».

Μπέζος για παρουσίαση: Θα έλεγα ότι με κούρασε ιδιαίτερα, με απασχόλησε φυσικά πολύ

Σύμφωνα με τον ίδιο εκείνο που έχει σημασία στην προκειμένη περίπτωση είναι ο τρόπος που κάνει κανείς αυτή τη δουλειά: «Η παρουσίαση απαιτεί προσωπικότητα από τους ανθρώπους, απαιτεί μια ταχύτητα σκέψης και κυρίως απαιτεί να είσαι αγαπητός και συμπαθής στο φακό. Τώρα αν είναι ηθοποιός ή αν είναι ένας τραγουδιστής ή αν είναι ένας δημοσιογράφος δεν έχει να κάνει. Νομίζω ότι είναι μια ξεχωριστή δουλειά».

Άλλωστε, ο ίδιος έχει αναλάβει τον ρόλο του παρουσιαστή πριν από έναν χρόνο σε μουσική εκπομπή. Αναφορικά με την εμπειρία του εκείνη δήλωσε: «Θα έλεγα ότι με κούρασε ιδιαίτερα, με απασχόλησε φυσικά πολύ και πρέπει να πω ότι ήταν μια πολύ υπεύθυνη δουλειά». Πάντως, ο Γιάννης Μπέζος δεν έγινε ποτέ αποδέκτης επικριτικών σχολίων για εκείνη του την απόφαση. «Προσωπικά δεν το άκουσα από κανέναν, αλλά και να ειπώθηκε το θεωρώ πολύ τιμητικό», πρόσθεσε.

«Δεν δέχομαι την εμπάθεια και τα κακά ελληνικά»

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός κλήθηκε να σχολιάσει τα σχόλια στα ΜΜΕ για τον χαρακτήρα και τις δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς. «Τα δέχομαι όλα αυτά γιατί μπορεί να έχουν και δίκιο. Μπορεί κάποιος να έχει δίκιο να μην έχω προσέξει κάτι» είπε. Ωστόσο, πρόσθεσε με νόημα: «Δεν δέχομαι την εμπάθεια, επίσης δεν δέχομαι τα κακά ελληνικά και τα υβριστικά ή τα συκοφαντικά δημοσιεύματα. Άλλωστε τα περισσότερα είναι ανώνυμα, τσάμπα είναι, ο καθένας μπορεί να λέει επομένως θέλει. Δεν μετράει. Αν κάτι έχει ενδιαφέρον θα μετρήσει μέσα μου θα το παρακολουθήσω».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις